kapitan píše:držím palce. nemusíte byť RAMBO, ale pozor - 12 minútovka je najzradnejšia.
Preco je zradna? To som nepochopil. Odbehnem si 12 min. spocitaju sa metre a je to nie? Alebo teda je tam neaky hacik?
TONO píše:Preco je zradna? To som nepochopil. Odbehnem si 12 min. spocitaju sa metre a je to nie? Alebo teda je tam neaky hacik?
prco217 píše:Ja som len tak skúšal včera behata 2288 metrov som odbehol za 11:33 viem že to neni nič moc ale budem sa zlebšovať![]()
![]()
![]()
dúfam hh
TONO píše:Ked zabehnem viac doskocim dalej ale spravim viac opakovani ako je min, tak sa pridavaju body? Su dolezite pri nabore? (osobne si myslim ze ano, kedze som videl bodovu tabulku kadetov)
prco217 píše:To sa možeš odvolavať a potom čakať a Vincenzo odkial si ????
Vincenzo píše:tie minima niesu vobec tazke a kedze meriam 190 mam dlhe nohy tak sa mi beha dobre a skace tiez len keby ta vaha 105 kil nebola tak je to omnoho lepsiebeham 3x tyzdenne + hokej a odbehnem 2500m za 11min. v klude a myslim si ze keby tych poslednych 500m pridam riadne tak dam aj 3000
uvidime uz len cakat na vyberove a modlit sa
....a mam otazku, kamarata nezobrali hned na prvy krat ale po pol roku ano cize to znamena ked ma nezoberu na 1x ze je vela zaujemcov tak budem v tzv poradovniku a potom ma zoberu ked budu potrebovat alebo ako ?
kapitan píše:Máme uchádzačov, ktorí boli prijatí do služobného pomeru až na 6-7 žiadosť. (skoro dva roky). Je to hlavne u funkcií - strelec, guľometník alebo ženista. Na jednu pozíciu sa nám hlási aj viac ako 30 uchádzačov z celej SR.
prco217 píše:Hmmm to je dost akurát pondelok idem do Žiliny sa poinformovat sa tešííííííííííím![]()