Fyzicke testy

Ozbrojené síly Slovenské republiky (předtím v letech 1993 - 2002 Armáda Slovenské republiky)
TONO
Rotný
Rotný

Příspěvekod TONO » pon 14 úno, 2011 12:30

kapitan píše:držím palce. nemusíte byť RAMBO, ale pozor - 12 minútovka je najzradnejšia. :roll:

Preco je zradna? To som nepochopil. Odbehnem si 12 min. spocitaju sa metre a je to nie? Alebo teda je tam neaky hacik?

kapitan
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Příspěvekod kapitan » pon 14 úno, 2011 16:48

TONO píše:Preco je zradna? To som nepochopil. Odbehnem si 12 min. spocitaju sa metre a je to nie? Alebo teda je tam neaky hacik?

žiaden háčik v tom nie je. Odbehnete 12 min. zrátajú metre a hotovo. ALE - ak si predom neskúsite koľko zabehnete môžete byť (možno aj nemilo) prekvapený. "veď čo je to 12 min????" už veľa žiadateľov si na 12 min. popálilo prsty (alebo nohy????) :D

:!: :!: :!: :!: ODPORÚČAM - vyskúšať :!: :!: :!: :!:
Ako vojak pôsobím už 19 rokov a mojim cieľom (samozrejme aj s kolegami) je vybrať najlepších uchádzačov do armády za banskobystrický kraj. Na všetky otázky ohľadom vstupu do ozbrojených síl SR veľmi rád odpoviem.

NAKOĽKO VAŠE OTÁZKY SA VÄČŠINOU OPAKUJÚ POUŽÍVAJTE VIAC FÓRUM AKO SS - POMÔŽETE AJ TÝM NESMELÝM

prco217
Četař
Četař

Příspěvekod prco217 » pon 14 úno, 2011 17:05

Ja som len tak skúšal včera behata 2288 metrov som odbehol za 11:33 viem že to neni nič moc ale budem sa zlebšovať :lol: :lol: :lol: :twisted: dúfam hh

kapitan
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Příspěvekod kapitan » pon 14 úno, 2011 20:10

prco217 píše:Ja som len tak skúšal včera behata 2288 metrov som odbehol za 11:33 viem že to neni nič moc ale budem sa zlebšovať :lol: :lol: :lol: :twisted: dúfam hh

skúste si predtým:
- zabehnúť člnkový beh 10x10 metrov,
- skočiť 160 cm znožmo z miesta,
- urobiť 40 brušákov a
- 25 kľukov.

:?: :?: :?: :?: Metre za 12 min. pribudli, alebo chýbali :?: :?: :?: :?:
Ako vojak pôsobím už 19 rokov a mojim cieľom (samozrejme aj s kolegami) je vybrať najlepších uchádzačov do armády za banskobystrický kraj. Na všetky otázky ohľadom vstupu do ozbrojených síl SR veľmi rád odpoviem.

NAKOĽKO VAŠE OTÁZKY SA VÄČŠINOU OPAKUJÚ POUŽÍVAJTE VIAC FÓRUM AKO SS - POMÔŽETE AJ TÝM NESMELÝM

prco217
Četař
Četař

Příspěvekod prco217 » pon 14 úno, 2011 20:54

ok skúsim to a ten beh som si odmeral trasu tích 2288 a behám to dnes som to zabehol za 11:29 :)

TONO
Rotný
Rotný

Příspěvekod TONO » úte 15 úno, 2011 7:30

Ked zabehnem viac doskocim dalej ale spravim viac opakovani ako je min, tak sa pridavaju body? Su dolezite pri nabore? (osobne si myslim ze ano, kedze som videl bodovu tabulku kadetov)

kapitan
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Příspěvekod kapitan » stř 16 úno, 2011 7:11

TONO píše:Ked zabehnem viac doskocim dalej ale spravim viac opakovani ako je min, tak sa pridavaju body? Su dolezite pri nabore? (osobne si myslim ze ano, kedze som videl bodovu tabulku kadetov)

Samozrejme, že sa pridávajú body za všetko čo je nad limit. ALE - treba si uvedomiť na akú pozíciu sa hlási LEBO - ak sa na jednu funkciu "strelca" hlási 20 uchádzačov z celej SR, tak tam bude väčšie sito ako keď sa na "laboranta" hlásia 3 z celej SR. TO ZNAMENÁ - stane sa to, že "laborant" urobí normy preskúšania na minimum a bude prijatý. "Strelec", ktorý zabehne 3000m, urobí 50 kľukov a skočí 220cm ešte nemusí byť prijatý pre veľký počet záujemcov.

Treba si uvedomiť, že telocvik je len jedna zo štyroch hodnotiacich kategórií.

prco217
Četař
Četař

Příspěvekod prco217 » stř 16 úno, 2011 9:02

No to je veru pravda mal som kamošov a tiež spravili všetky skúšky a neprijali ich ale čo aspoň to viskúšame no nie

Vincenzo
Rotný
Rotný

Příspěvekod Vincenzo » pát 18 úno, 2011 22:43

tie minima niesu vobec tazke a kedze meriam 190 mam dlhe nohy tak sa mi beha dobre a skace tiez len keby ta vaha 105 kil nebola tak je to omnoho lepsie :) beham 3x tyzdenne + hokej a odbehnem 2500m za 11min. v klude a myslim si ze keby tych poslednych 500m pridam riadne tak dam aj 3000 :) uvidime uz len cakat na vyberove a modlit sa :)....a mam otazku, kamarata nezobrali hned na prvy krat ale po pol roku ano cize to znamena ked ma nezoberu na 1x ze je vela zaujemcov tak budem v tzv poradovniku a potom ma zoberu ked budu potrebovat alebo ako ?

prco217
Četař
Četař

Příspěvekod prco217 » sob 19 úno, 2011 13:50

To sa možeš odvolavať a potom čakať a Vincenzo odkial si ????

kapitan
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Příspěvekod kapitan » ned 20 úno, 2011 9:14

prco217 píše:To sa možeš odvolavať a potom čakať a Vincenzo odkial si ????

Zákonník práce a ani zákon o štátnej službe nezakladá nárok na vznik pracovného (prípadne služobného) pomeru žiadateľovi po podaní žiadosti. Čiže odvolanie sa voči rozhodnutiu je v tomto prípade irelevantné. :(

kapitan
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Příspěvekod kapitan » ned 20 úno, 2011 9:16

Vincenzo píše:tie minima niesu vobec tazke a kedze meriam 190 mam dlhe nohy tak sa mi beha dobre a skace tiez len keby ta vaha 105 kil nebola tak je to omnoho lepsie :) beham 3x tyzdenne + hokej a odbehnem 2500m za 11min. v klude a myslim si ze keby tych poslednych 500m pridam riadne tak dam aj 3000 :) uvidime uz len cakat na vyberove a modlit sa :)....a mam otazku, kamarata nezobrali hned na prvy krat ale po pol roku ano cize to znamena ked ma nezoberu na 1x ze je vela zaujemcov tak budem v tzv poradovniku a potom ma zoberu ked budu potrebovat alebo ako ?

Testy vykonané v prijímacom konaní majú platnosť 1 rok. To znamená, že si potom stačí podať vždy novú žiadosť do aktuálneho výberového konania a tá bude predložená priamo pred komisiu na vydanie rozhodnutia o prijatí prípadne o neprijatí.

kapitan
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Příspěvekod kapitan » ned 20 úno, 2011 9:18

Máme uchádzačov, ktorí boli prijatí do služobného pomeru až na 6-7 žiadosť. (skoro dva roky). Je to hlavne u funkcií - strelec, guľometník alebo ženista. Na jednu pozíciu sa nám hlási aj viac ako 30 uchádzačov z celej SR. :roll:

prco217
Četař
Četař

Příspěvekod prco217 » ned 20 úno, 2011 9:31

kapitan píše:Máme uchádzačov, ktorí boli prijatí do služobného pomeru až na 6-7 žiadosť. (skoro dva roky). Je to hlavne u funkcií - strelec, guľometník alebo ženista. Na jednu pozíciu sa nám hlási aj viac ako 30 uchádzačov z celej SR. :roll:

Hmmm to je dost akurát pondelok idem do Žiliny sa poinformovat sa tešííííííííííím :D :P

kapitan
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Příspěvekod kapitan » ned 20 úno, 2011 16:43

prco217 píše:Hmmm to je dost akurát pondelok idem do Žiliny sa poinformovat sa tešííííííííííím :D :P

Je tam šikovný kolega (rotný) - určite Vám dobre poradí. Odporúčam prísť doobedu. Aj keď žiadosť do armády si ešte nepodáte (pokiaľ nemáte záujem o štúdium na AOS), dostanete info ako do armády. Držím palce, potom napíšte ako ste pochodili.

Zpět na „Ozbrojené síly Slovenské republiky“