<on> heled musim ted jit vykonat jistou dospelackou vec

hned sem zpatky
<ona> O co jde?
<on> holka to bys nepochopila... si na to este moc mlada
<ona> Skutečně? Zkus mi to vysvětlit.
<on> je to vec kterou sice udelat nemusis, ale vnitrne te uspokoji
<ona> Tak hele mladej, pokud máš nutnou potřebu světu zdělovat, že se chystáš masturbovat, tak z toho vynech alespoň mojí dceru!
<on> dobry den, ve skutecnosti sem mel na mysli volby
<ona> Aha.
<ona> Vpořádku, jdi na to.
Komentář: clovek chce poskadlit mladsi kamaradku...
<a> Pošli tuto zprávu 20 dalším lidem do 5 minut, ať všichni vidí jak jsi blbá, že ty zprávy ani nečteš a hned je posíláš dál. Napíšu sem ještě něco aby to vypadalo trochu delší, jak ty dopisy bývaj. KDYŽ TO HNED TEĎ POŠLEŠ STANE SE TO CO SI PŘEJEŠ ZE VŠEHO NEJVÍC, JINAK BUDEŠ MÍT 10 LET SMŮLU.
<b> poslala sem neboj
<a>
<a> a přečetla sis to?
<b> ne
<a> tak si to přečti
<b>

ty si blbej.....
<on> co to srdicko ve statusu?
me se nezobrazil text...
<ona> budeme mit miminko 
<on> jako fakt?
<on> a to mi rikas jen tak?
<ona> ne my ty idiote, budu mit sestru... nevlasti
<on> prave sem se znova narodil...
<on> dneska sem se zase pohadal s mladou... furt rika ze ji sem nevernej... nevim kde to bere. Je to... jak se to menuje kdyz nekdo vidi to co neni?
<ona> paranoidni?
<on> presne. Sme spolu dneska byli venku
<ona> ja vim, vzdyt jsem vas potkala. Teda nevypadalo to ze se hadate. Spis naopak ;o)
<on> jo tak to nebyla ona...
Komentář: paranoidni?
<WereWiking> sosal jsem list od jedny holky a koukam, ze sdili kompletni disk C, dokumenty, progfiles, wokna...
<WereWiking> tak ji rikam, ze to je prasarna, sdilet osobni data;
<WereWiking> ona mi na to odpovedela, ze pry tam neni nic duleziteho;
<WereWiking> demonstracne jsem namatkou vybral jednu slozku na jeji plose a sosnul ji;
<WereWiking> byly v ni jeji fotky, jak se fotila naha pred zrcadlem; data byly odsdileny do minuty...
Komentář: nez se zeptate - NE, WereWiking uz ty fotky smazal
<ona> Ahoj! Jsi tu?
<on> ?
<ona> Jakpak se máš?
<on>
<ona> jakto?
<on>

+

= <3 |

+ >:( = </3 |

- >:o =
<ona> vy jste se s janou rozešli?
<on>
<ona> tak to je mi líto... nechceš si dneska se mnou někam dneska zajít? Spát můžeš u nás mamka není doma
<on>

!
Komentář:
<a> zdar
<b> zdar jdem na cod4?
<a> ee musim napsat ten ukol do ajiny... ale nic me nenapada... cos do toho dopisu napsal? potrebim inspiraci
<b> w8 poslu ti to
<b> Dear Jessica. I am still thinking about the night with you. I still remember your sweet lips, deep blue eyes, your pierced nipples, your friendly clitoris. I cannot forget about you. Only one night... Just one naughty night. It was a pitty that your mother caught us red-handed. And result? I have relased that I love you. Deeply... Trully... I have one question for you. What about repeating it? It was beatiful, crazy and sexy... but next time, we will make love without these fucking handcuffs... answer please. Paul
<b> libi?
<a> hochu tak jestli tohle odevzdas ucitelce tak ti dam petikilo
Komentář: petikilo se vzdycky hodi
<a> panebože to dokážu jen já!
<b> co?
<a> tak jsem do školy na sloh zase zkopčil jeden referát z ireferaty.cz, byla to úvaha o štěstí
<b> a?
<a> no ona to psala holka, tak jsem upravoval z: udělala jsem na udělal jsem, prostě aby to vypadalo že jsem to udělal já
<a> ale tohleto mi prostě vypadlo: Mně osobně k pocitu štěstí stačí, že jsem obklopen nejbližšími a mám báječnýho kluka
Komentář: Učitelka koukala
<Urza> zdravíčko
<Helenka> Ahojky
<Urza> půjčil jsem si tu Tvou starou modrou mikinu
<Helenka> Jo, v pohodě
...
<Helenka> Hele, vždyť ty chodíš v tričku i venku a když je sníh a mráz, to ti byla zima, žes chtěl mikinu?
<Urza> Ne, ale vylil se mi tu olej.
<Helenka> A tos jako vytřel mou mikinou? Fakt šikovnej
<Urza> Neboj, mastná není.
<Helenka> To chci teda vidět...
...
<Helenka> Tak mě napadá, já tam mám ještě prací prášek? Teď jsem ho chtěla kupovat.
<Urza> nevím, vydrž chvíli, skončím se mrknout

)
<Helenka> A číms vypral tu mikinu, když nevíš?
<Urza> Já ji nepral.
<Helenka> Říkals, že není mastná.
<Urza> No tak jako ona nikdy nebyla tak úplně mastná. Já jen doufám, že se na mě nebudeš moc zlobit...
<Helenka> Šmudlo, jsi mimo? Vždyť jsi s ní utíral ten olej! Proč se mám zlobit?
<Urza> Ne, já s ní neutíral olej, já s ní hasil. Proto taky doufám, že se nebudeš zlobit :-+
<Helenka> COŽE???
<Urza> Mno jak bych to jen... on to nebyl olej na vaření, ale z petrolejky. Opravdu se moc omlouvám, Helunko. Hned jsem to uhasil, nenechal jsem to rozhořet, udusil jsem to tou mikinou

(
<Helenka> Ty jsi fakt poklad. Nechám tě samotnýho doma a málem vyhořím. Nepopálil ses?
<Urza> Neboj, mám to pod kontrolou... mikinu ti koupím novou! A už tu nic nehoří

)
...
<Helenka> Mimochodem, rozbils tu petrolejku?
<Urza> Ne, spadla do měkkýho... což mi připomíná, že Ti krom mikiny koupím ještě kalhotky, podprsenku, tričko, džíny a možná i ponožky - ty jsem neidentifikoval jestli byly na tý hromádce... fakt promin, pusinko, nezlob se, už jsem to tady dal všechno do pořádku :-+
<Helenka> Myslíš, že dokážeš nezbořit ten barák, než dojedu z práce?

))
Komentář: Kamarádka mě nechala doma, abych tam na ní počkal, že musí nachvilku neočekávaně do práce

))
<xFighter> eskymo uz s nama MoHaa hrat nebude
<Red> proc?
<xFighter> nj jeho holku stvalo ze furt sedi u PC a hraje a nevjenuje se ji a tak rekla: Bud pocitac nebo ja!
<Red> njn skoda no
<eskymo> cus kluci dame MoHaa?
<ona> a jak se těšíš na zítřejší noc se mnou, ty můj broučíne?

)
<on> těším se moc princezničko moje, nemůžu se dočkat
<on> romantická večeře - uvařím něco dobrýho, zapalíme svíčky, pustíme hudbu, popijeme vínko, pak si dáme horkou koupel, namasíruju tě, no a nakonec bysme se mohli pomilovat, co ty na to? =)
<ona> hmmm, viděla bych to takhle:
<ona> přeskočíme ty formality!
<ona> hodíš mě na postel
<ona> připoutáš mě k ní
<ona> a vyšukáš mě tak, že budu prosit o život

)
Komentář: přítelkyně je taky romantická duše xD
<a> promiň, promiň, promiň :*
<b> co se stalo?
<a> přelila jsem ti kytku... promiň
<b> jen to? já se bál, že si mi zahnula
<a> myslím, že to bys asi byl radši...
<b> proč?
<a> přelila jsem ananas na poličce... nateklo to do tiskárny, z ní na notebook a skrz něj do zesilovače pod ním...
<b> no doprdele... to se snad vysuší a bude všechno v pohodě... hlavně že jsi v pořádku že ses nesnažila ten zesilovač odtáhnout, asi by tě slušně kopnul... odkud píšeš?
<a> od sousedky... ošetřuje mi spálenou ruku... odtáhla jsem ho
<a> čeče jedu ti takhle busem domu z práce a předemnou sedí kluk s holkou. Kluk takovy ten typický šamponek a holka byla zjev spíš rockový. Hadali se spolu neptej se me kvuli čemu, nejak moc jsem je nesledovala až nakonec řekl: "prosimte co tomu řeknou lidi?". Chvili ticho, holka na nej hodila takovy ten mrazivy pohled a povida: "Mě je fuk co tomu řeknou lidi, ti sou mi ukradení, spíš se starej co na to budou říkat elfove a trpaslíci"
<a> Kua, já už jsem z té Hvězdné brány zblbnutý... Jsem psal do Googlu "java tree" a v hlavě mi hned naskočilo "Jaffa kree".