Vtipy
Vtipy
- Michal Kroužek
- Šéfredaktor
- Kontaktovat uživatele:
Vtipy
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.
Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!
Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!
- Michal Kroužek
- Šéfredaktor
- Kontaktovat uživatele:
Jj, sem hledal něco o francouzské armádě a našlo mi to francouzský nůž a vtipy o francouzích.
Stránky mají k ničemu, když dá člověk anglickou verzi, tak je to prakticky prázdné.
Ochranka bomb
Stránky mají k ničemu, když dá člověk anglickou verzi, tak je to prakticky prázdné.
Ochranka bomb
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.
- Michal Kroužek
- Šéfredaktor
- Kontaktovat uživatele:
- Michal Kroužek
- Šéfredaktor
- Kontaktovat uživatele:
Hitler: Ich hock in meinem Bunker
Kód: Vybrat vše
http://www.stream.cz/video/3/878-hitler-ich-hock-in-meinem-bunker
Michal Kroužek píše:Hitler: Ich hock in meinem BunkerKód: Vybrat vše
http://www.stream.cz/video/3/878-hitler-ich-hock-in-meinem-bunker
Ještě kdybych tomu rozuměl.
- Edelweiss
- Poradce
- Kontaktovat uživatele:
Proškolenej fízl
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=f6UPxdK65JU&feature=related
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Re: Vtipy
Malá Mařenka budí ve 3 ráno otce:
"Tatínku já chci vidět slonečky"
"Teď ne Mařenko, víš, že teď se musí spinkat."
"Ale já chci vidět slonečky!"
"Už jsem ti minule říkal, že se to nesmí dělat."
"Ale já moc moc chci! Když mě neukážeš slonečky, tak řeknu mamince, že jseš na mě zlej!"
"No tak teda dobře. Ale naposled je ti to jasný"
Otec jde k telefonu, vytočí číslo a povídá: "Dobrý den, tady major Novák.
Vyhlašte 3.chemické rotě poplach."
"Tatínku já chci vidět slonečky"
"Teď ne Mařenko, víš, že teď se musí spinkat."
"Ale já chci vidět slonečky!"
"Už jsem ti minule říkal, že se to nesmí dělat."
"Ale já moc moc chci! Když mě neukážeš slonečky, tak řeknu mamince, že jseš na mě zlej!"
"No tak teda dobře. Ale naposled je ti to jasný"
Otec jde k telefonu, vytočí číslo a povídá: "Dobrý den, tady major Novák.
Vyhlašte 3.chemické rotě poplach."
1805 n. l. - Robert Fulton vynalezl torpédo.
1807 n. l. - Robert Fulton vynalezl parník, takže měl konečně něco, co mohl vyhodit do povětří torpédem.
1933 n. l. - Hitler založil Třetí říši a vyhlásil, že bude trvat tisíc let. S vývojem událostí se ukázalo, že se sekl jen o 988 let.
1903 n. l. - Otevření Transsibiřské magistrály umožnilo cestujícím z Moskvy dosáhnout Vladivostoku za 8 dní, což je mnohem rychleji, než se tam většina z nich kdy chtěla dostat.
525 př. n. l. - Byly uspořádány první olympijské hry na světě. Ukázalo se, že jsou podobné těm moderním, s tím rozdílem, že Rusové se nesnažili zapsat dvoumetrovou osobu s knírkem do ženského vrhu koulí. Místo nich to udělali Egypťani.
1433 n. l. - Portugalsko odstartovalo obchod s africkými otroky, což ukázalo, co dokáže malá ambiciózní zemička s troškou důvtipu a spoustou zlých úmyslů.
1807 n. l. - Robert Fulton vynalezl parník, takže měl konečně něco, co mohl vyhodit do povětří torpédem.
1933 n. l. - Hitler založil Třetí říši a vyhlásil, že bude trvat tisíc let. S vývojem událostí se ukázalo, že se sekl jen o 988 let.
1903 n. l. - Otevření Transsibiřské magistrály umožnilo cestujícím z Moskvy dosáhnout Vladivostoku za 8 dní, což je mnohem rychleji, než se tam většina z nich kdy chtěla dostat.
525 př. n. l. - Byly uspořádány první olympijské hry na světě. Ukázalo se, že jsou podobné těm moderním, s tím rozdílem, že Rusové se nesnažili zapsat dvoumetrovou osobu s knírkem do ženského vrhu koulí. Místo nich to udělali Egypťani.
1433 n. l. - Portugalsko odstartovalo obchod s africkými otroky, což ukázalo, co dokáže malá ambiciózní zemička s troškou důvtipu a spoustou zlých úmyslů.
Generál se ptá tří tankistů: "Co uděláte, když vás napadne nepřátelské letadlo?"
První: "Vyskočím z tanku a schovám se."
Druhý: "Opětuji palbu, pane generále."
Třetí: "Oklamu ho, pane generále."
Překvapený generál: "Jak chcete pilota oklamat?"
Tankista s lišáckým úsměvem: "Jednoduše - hodím směrovku vpravo, a odbočím doleva."
Pirát John se jednoho dne rozhodl s pirátováním přestat, ale jeho papoušek byl pirátstvím postižený až na kost a pořád jen klel a zatvrzele odmítal stát se slušným členem společnosti. Nakonec už toho měl napravený pirát John dost. Když zas papoušek začal klít, strčil ho na minutu a půl do mrazáku. Když ho vysvobodil, papoušek byl velmi uctivý a spolupracoval: „Johne, slibuju, že už od teď nebud mluvit sprostě! Jen mám jednu otázku - co proboha provedl ten krocan?!”
První: "Vyskočím z tanku a schovám se."
Druhý: "Opětuji palbu, pane generále."
Třetí: "Oklamu ho, pane generále."
Překvapený generál: "Jak chcete pilota oklamat?"
Tankista s lišáckým úsměvem: "Jednoduše - hodím směrovku vpravo, a odbočím doleva."
Pirát John se jednoho dne rozhodl s pirátováním přestat, ale jeho papoušek byl pirátstvím postižený až na kost a pořád jen klel a zatvrzele odmítal stát se slušným členem společnosti. Nakonec už toho měl napravený pirát John dost. Když zas papoušek začal klít, strčil ho na minutu a půl do mrazáku. Když ho vysvobodil, papoušek byl velmi uctivý a spolupracoval: „Johne, slibuju, že už od teď nebud mluvit sprostě! Jen mám jednu otázku - co proboha provedl ten krocan?!”
„Tvrdím, že každý může být dobrou hlavou čehokoli, sobru, domácnosti, města, vojska, jestliže pozná, co potřebuje, a dokáže si to opatřit.“ — Xenofón