Ty jo DC, asi ti omezím osobní svobodu tím, že než něco pošleš na kterékoliv forum, tak mi to dáš k cenzuře

.
Tak předně, dosti mě mrzí, že z některých tvých příspěvků vyplývá skorem to, že se stydíš za to, že jsi Čech pane. Samozřejmě souhlasím s tím, aby se zastavilo prodávání/likvidování/krach podniků jako Škoda MB, Tatra Kopřivnice, Zbrojovka Brno atd. Rovněž si tam někde psal o zastavení moci EU nad naší Zemí, jakožto mám na mysli jejich "diktáty" o množství zemědělské produkce, vývozu produktů atd. Jsme sice malá Země, ale to ještě neznamená to, že nebudeme velká Země co se obchodu týče. Je známo, že jsme bývávali v první desítce na světě, co se vývozu zbraní týkalo. To ovšem zničili komunisti po 2.sv.v. A co se nepovedlo jim, to dodělal náš "ctihodný" V.Havel. To jsme uvedl příklad co se té zbrojovky týče. Nebo ta škodovka, hele, když jsem tam dělal, tak jsem si tam jen tak četl požární řád. 6 ze 7 podpisů vedoucích lidí, co to schvalovali bylo německých!!! Můžu ti říct, že se mi otevírala kudla v kapse. Za další, příliv vietnamců, lidí, to tu pracují, podnikají a neumí ani česky. Twe, znám jich hodně, co se museli rozhodnout, zda si koupit dům za 3 MEGA nebo za 4 MEGA. A ty seš rád, že si můžeš navýšit blbou RAMku v kompu zs 512 na 1024 a to seš tady v ČR doma. Vem si, že za chvíli se tu bude mluvit německy a pokud jsi měl už ve škole něco o národním obrození, jistě víš, kam tím mířím. V kombinaci s tím, co nám vládne a těmito věcmi, co jsem tu uvedl asi je každému jasné, kam tento stát spěje. A už i můj děd říkal: co se němcům nepovedlo v R 38 vojensky, to dodělaj teď chlebem! (tuším že tu někdo něco psal o Mnichově).A tohle je skutečnej problém, ne to co tu řešíš ty s těma nesmyslama.A potom jsme tu napsal něco pro DC specialně:
Potom tu něco padlo o komunismu nebo i fašismu. DC tu už s prominutím plácal o dolarech, invazi číňanů, byl obviněnen z propagace nácků a kdoví co ještě. Chtěl bych ti DC jenom říct ještě tohle: proč se zabýváš Píč......a jako dolary, nebo čína, který sou tak daleko, že bys to nedojel ani autem, když se máš raději zabývat tím, co se děje tady. Jediný co ti schvaluju je hrozba atomový války, ale stejně si myslim, že při dnešní tendenci by tyhle zbraně ani nešli použít, páč pokud někdo rozpoutá válku, tak to bude kvůly území. A co s ním bude potom dělat, když bude zamořený a plný mutantů? TAkže ta atomová válka je taky co? No taky píč.....a. Koneckonců jsem zaslechl názor, že za pár desítek až stovek let už nebudou žádný rasy jako negři, běloši, arijci apod, ale prostě jen jedna rasa. Ale zamysli se, co asi vznikne, když bude mít dítě černoch s vietnamkou?