mám 63 kg a výšku 170cm.
Chcel by som byť odstrelovač :D
Chcel by som byť odstrelovač :D
Nazdar, mám 15 rokov a chcel by som sa stat odstrelovačom
Veľmi by ma to bavilo a preto by som sa chcel opýtať, či mi bude stačiť stredná škola a potom výcvik alebo by som mal ísť na Vysokú vojenskú školu?
mám 63 kg a výšku 170cm.
mám 63 kg a výšku 170cm.
Re: Chcel by som byť odstrelovač :D
matto007 píše:Nazdar, mám 15 rokov a chcel by som sa stat odstrelovačomVeľmi by ma to bavilo a preto by som sa chcel opýtať, či mi bude stačiť stredná škola a potom výcvik alebo by som mal ísť na Vysokú vojenskú školu?
![]()
mám 63 kg a výšku 170cm.
Na funkciu odstreľovač požadujeme - stredné vzdelanie, samozrejme prax v oblasti streľby zo športových zbraní je vítaná. (preukázateľná prax)
Ako vojak pôsobím už 19 rokov a mojim cieľom (samozrejme aj s kolegami) je vybrať najlepších uchádzačov do armády za banskobystrický kraj. Na všetky otázky ohľadom vstupu do ozbrojených síl SR veľmi rád odpoviem.
NAKOĽKO VAŠE OTÁZKY SA VÄČŠINOU OPAKUJÚ POUŽÍVAJTE VIAC FÓRUM AKO SS - POMÔŽETE AJ TÝM NESMELÝM
NAKOĽKO VAŠE OTÁZKY SA VÄČŠINOU OPAKUJÚ POUŽÍVAJTE VIAC FÓRUM AKO SS - POMÔŽETE AJ TÝM NESMELÝM
tak v armáde mam jedného známeho... myslim ze má hodnost porucík... no mas pravdu ze si zastrielam zo vzduchovky..... Dokazal by som z nej strielat asi aj cely den
ale asi vzduchovku nemozem porovnavat z poriadnou sniperkou.... strasne ma to bavý a dufam ze si splnim sen
Precital som uz dost kníh o sniperoch.... myslim ze by som to mal zvládnut, ak sa tam nejakým zázrakom dostanem 
Nehraj tolko to CSko 
V éře Shaman se v kapele vystřídali Toni Näykki - kytary, Juha Takkunen - kytary, Janne G'thaur - baskytara, Nalle Österman - bicí, Hosse Latvala - bicí, Weera Muhli - klávesy, Tero Piirainen - kytary, klávesy, vokály, Ilkka Kilpeläinen - baskytara, vokály a Juke Eräkangas - bicí, klávesy, vokály 

SABer*
Mezdy sportova strelba s rata aj airsooft 
Chcem sa este k tomuto tematu opitat kedze často chodim hravat airsoft a strielam zavodne zo vzduchovky uz 5-6 rokou a mam niekolko medaili a airsoft hravam 3 roky z vyzbrojou ostrelovačka na 150M a M4A4 ako sekundarnu zbran ... ratalo by sa mi to pri vstupe do OSSR ???
Dakujem za odpoved
Meno : Tomáš
Vek : 17
Sen : Ostrelovač uz od malička

Dakujem za odpoved
Meno : Tomáš
Vek : 17
Sen : Ostrelovač uz od malička