Vstup do Armády SR
Re: Vstup do Armády SR
Chcem sa spýtať. Keď som neprešiel u armády cez lekára tak či to evidujú aj v nejakých záznamoch. Mám namysli že majú moju zložku s menom a tam napísané že niesom schopný vojenského výcviku....Existuje niečo také?? Alebo keď som neprešiel tak to neriešia a hodia to preč?
- Krpec
- Svobodník
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, rozhoduje nejako moja výška a váha pri vstupe do SR ? napríklad keď je niekto malý alebo chudý, záleži na tom ? Alebo ide ledn o to spraviť testy a tento fakt nerozhoduje ?
Vstup do Armády SR
Dobry den mam otazocku..
Chcem vstupit do ozbrojenych sil SR ale mam tetovanie na predlakti je to velkou prekazkou? aj v tom pripade keby som ho mal stale prelepene? dakujem za odpoved
Chcem vstupit do ozbrojenych sil SR ale mam tetovanie na predlakti je to velkou prekazkou? aj v tom pripade keby som ho mal stale prelepene? dakujem za odpoved
dobry den, chcem sa spytat, ze kolko casu by som mala na pripravu,od vyhlasenia prijimacieho konania (do ozbrojenych sil) do uskutocnenia prijmaciek, a este ze kolko krat za rok sa toto konanie kona. Tiez by ma zaujimalo ze ked mam ukoncene vysokoskolske vzdelanie ako vseobecna zdravotna sestra Bc., ako postupovat ked sa chcem dostat do ozbrojenych sil
Dakujem za odpoved
Dakujem za odpoved
Zdravicko chcela by som sa opytat ako to fungoje v armade s zenami.Dalo by sa povedat,ze uz od mala mam k armade blizsko.Uz dlhsiu dobu premyslam,ze by som s tym uz konecnce mohla nieco urobit.Lenze je tu taky maly problemy.Mam cca tak 150 cm a okolo 45 kilo.Bolo by mozne vstupit do armady aj napriek tomu aku mam vysku a vahu?Ake su vsetky podmienky,ktore by som musela splnat aby som sa tam mohla dostat?
Dobrý deň chcel by som sa opýtať či môžem vstúpiť do armády SR aj keď som dysgrafik. 

Od kolkých rokov možem vstupi to armády SR ?? 

88matko88 píše:Od kolkých rokov možem vstupi to armády SR ??
Od 18 let.
Zdravim akurat bolo vyhlasene vyberove konanie čakateľ roty základného výcviku.
Kcel by som sa opytat na pokyny ak sa kcem na toto konanie prihlasit.
Ako prvy krok mam zajst na uzemnu vojensku spravu na pohovor ? ako ano tak ake tlaciva a dokumentacie je ptorebne tam priniest ?
Za odpoved dakujem
Kcel by som sa opytat na pokyny ak sa kcem na toto konanie prihlasit.
Ako prvy krok mam zajst na uzemnu vojensku spravu na pohovor ? ako ano tak ake tlaciva a dokumentacie je ptorebne tam priniest ?
Za odpoved dakujem
Dobry den je tu nejaky vojak??? Mam taku otazku mozem vstupit do armady ked som mal marenie vykonu uradneho rozhodnutia cize rok podmienku ale uz mi pred pol rokom prisiel domov list ze som sa osvedcil a ze sa mna hladi uz ako na neodsudeneho ???
vitara píše:Dobry den je tu nejaky vojak??? Mam taku otazku mozem vstupit do armady ked som mal marenie vykonu uradneho rozhodnutia cize rok podmienku ale uz mi pred pol rokom prisiel domov list ze som sa osvedcil a ze sa mna hladi uz ako na neodsudeneho ???
Pokud to nemáte v trestním rejstříku (jako že v čr se tam podmínky nepíšou) tak by to podle mě neměl být problém.
Dakujem a keby to nahodou bol problem tak mozem vstupit do Ceskej armady ? ci to je hlupost?
vitara píše:Dakujem a keby to nahodou bol problem tak mozem vstupit do Ceskej armady ? ci to je hlupost?
Teoreticky je možné všechno. Ale nevím jak je tohle ošetřeno zrovna u vás.

Ale jinak samozřejmě bude fajn, když sem napíšete výsledek ať už se do ASR dostanete, nebo ne.

Zdravim. Chcem sa spýtať či by som mohol vstúpiť do armády, keď mám alergiu na ryžu. Alebo mám zájsť alergologovi nech mi dá "papier" že som ok?