Ako vstupit do Armady SR?
Re: Ako vstupit do Armady SR?
Dobry den, iba sa chcem opytať akým štýlom mám napísať životopis . Nikde to nemôžem nájsť.....
Klasický štruktúrovaný, tak ako píšeš do zamestnania. Ukážku si môžeš pozrieť napríklad na profesia.sk ako má vyzerať.
dakujem. Nebol som si istý tak som sa radšej spýtal.
Dobrý den prajem.... Chcem sa spýtať .... v hárkoch na výberové konanie je aj funkcia Dôstojník a pri nej je tiež napísané " u niektorých funkcií vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa fakulta telesnej výchovy a športu " čiže vyžaduje sa tam absolvent len FTVS v BB alebo to môže byt aj absolvent inej univerzity zo zameraním na telesnú výchovu a šport..... napríklad Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici, Fakulta Humanitných vied , katedra telesnej výchovy a športu...... http://www.fhv.umb.sk/app/index.php?ID=676
... Pretože som absolventom tejto školy.... mám ukončenú kombináciu predmetu s Telesnou výchovou záverenou štátnou skúškou.... Mám šancu sa uchádzať o túto funkciu?
Vdaka za odpoved....
... Pretože som absolventom tejto školy.... mám ukončenú kombináciu predmetu s Telesnou výchovou záverenou štátnou skúškou.... Mám šancu sa uchádzať o túto funkciu?
Vdaka za odpoved....
Predpokladám, že ano. Nemal by byť výber limitovaný na určitú školu, pokiaľ máte spravenú telesnú výchovu podajte si žiadosť.
Ja by som sa chcel opýtať ako ma vyzerať - písomná žiadosť o prijatie do štátnej služby profesionálneho vojaka,
je to normalna žiadosť ako do zamestania ? nejaky vzor by som poprosil
je to normalna žiadosť ako do zamestania ? nejaky vzor by som poprosil

Najlepšie sa na toto spýtať na rekrutačnom, neviem. Podla mňa je to bežná žiadosť.
Dobrý večer. Podal som si žiadosť do vstupu do armady sr. zdravotnou prehliadkou som presiel a rad by som vedel kedy sa mi asi ozvu z lip. mikuláša približne po akom čase pretože skusky sú do 21.6. tak sanád ma do toho termínu nejako vopchajú. za odpoved vopred dakujem.
Mal by si sa to dozvedieť najmenej 7 dní, pred konaním.
neotvára sa nám maturitný ročník tak som sa chcel opýtať oplatilo by sa ísť do armády aj bez maturity ? mohol by som chodiť po misiách aj bez nej ?? dajte vedieť ďakujem 

Na vstup do ozbrojených síl je potrebná maturita. Bez nej sa tam nedostanete.
podmienky prijatia hovoria o tomto: minimálne stredné odborné vzdelanie bez maturity
Tak prepáč, buď som sa ja v tomto sekla alebo to museli zmeniť oni. Máš pravdu, momentálne majú minimum stredné odborné bez maturity. Chodiť po misiách môžeš až keď máš odslúžené minimálne dva roky na Slovensku a potom ťa môžu na misiu vyslať podla potreby.
nemusíš sa ospravedlňovať...ja som tiež čosi počul že už s maturitou...treba zistiť a uvidí sa 

dobrý den. moj brat by si chcel ist podat ziadost. len nevie ci si ju moze podat už teras alebo sa mu to oplati až ked sa vyhlasi dalsie vyberove konanie?