Dobry den ludkovia chcel som sa spytat som z Bratislavy chcel by som sa dostat do armady tak som si dal ziadost na chemika do Roznavy nakolko mam chemicke vzdelanie som chemik operator.... je to sice daleko a nechcem moct ist na vychod ale myslim si ze je to dobra vstupenka do armady a sanca sa ako tak presadit kedze som pocul ze chemici v armade su dost uznavani ..... skusky som uz uspesne absolvoval vo februari a nevybrali ma bohuzial do Kuchyne ani do Nitry ......chcel som sa spytat ze do Roznavy beru len ludi s chemickym vzdelanim ???? a este viem ze sa da poziadat a prevelenie ...dajme tomu ze by som si odsluzil rok a chcel ist niekde blizsie k Ba je to realne ? A este jedna otazocka dozvedel som sa ze ak su na utvaroch cezpolni maju urcite vyhody ako napriklad ze v Piatok koncia o 13:30 ...a viem ze armada preplaca cestovne domov kazdy tyzden v tomto preplacani je zahrnuty aj benzin do auta po predlozeni bloku ?Lebo cestovat vlakom 5a pol hodiny je dost znicujuce a neplanujem sa usadit na vychode len cestovat za pracou aby som to nazval pravym menom mozno si budete mysliet ze som prespekulovany ale zas niesom ako niektori ludia ktori obetuju armade cely zivot ja skor chcem pracu ktora ma bude bavit - poslanie a zas viem tomu nieco obetovat ale zas nie uplne vsetko Dakujem za odpoved
No, myslím že ešte je príspevok na cestovné ale skorej uvažuj o dočasnom usadení, určite tam bude nejaké vojenské ubytovanie treba sa na to popýtať. Druhá vec že chceš k chemikom, lenže v Kuchyni je letisko pre dopravné lietadlá, v Bratislave predovšetkým administratíva. Čiže podla zamerania budeš aj zaradený. O prevelenie si môžeš požiadať počas služby ale môže aj nemusí ti byť vyhovené.
K tým výhodám. Možno to záleží od útvaru ale v Kuchyni tie výhody nie sú pokial viem. Vojak ako vojak. Možno to záleží od toho ako sa dohodneš s veliacim.
Dik za odpoved ja som si teraz vybral Nitru Levice a Roznavu predtym som mal Nitru a Kuchynu lebo sak kuchyna to by som mohol aj doma byvat ....ako bol by som rad za Nitru to je take fasa mesto ale do Roznavy beru 4och chemikov resp odmorovacov ...a mam chemicke vzdelanie cize by mi to mohli tak ci tak ponuknut tak som si dal este to .....nejsom z toho moc nadseny ale tak vyskusam uvidim
No tak nakoniec som to dal len na tu Nitru a Levice tak uvidime inak som sa chcel spytat kolko sa cca caka na funkciu strelca ??? 3 4 vyberove konania aby som sa dostal ?? tie skusky som spravil nadlimit ...aj psychotesty som spravil uplne perfektne
Tie skúšky fyzické a psychické sú tam od toho, aby vyradili uchádzačov ktorí na to nemajú potrebné vlohy. Tí z vás, ktorý prejdú tak vaše výsledky sa dostanú do rúk ľuďom, ktorí si z vás budú vyberať. Nezáleží veľmi od toho ako dobre spravíš (samozrejme určite na to prihliadnu) ale či prejdeš alebo neprejdeš. Potom si individuálne posúdia ktorý človek bude na tú pozíciu najvhodnejší a vyberú z 5 napr. jedného. Čiže teraz treba len počkať aké ti príde vyhodnotenie.
Aha takze to teraz mozem cakat aj rok ze ??? by ma zaujimalo ci sa na tomto fore nachadza miestnost kde su nejaki uspesni uchadzaci ktori sa v poslednej dobe dostali do armady by som s nimi rad popisal
Rok to určite nebude tam vám povedia do kedy vám príde vyrozumenie. Ak vás zoberú, budú vám volať že či stále máte záujem o vstup do armády, ak vás nezoberú, príde vám papier. Nachádzajú sa tu, viem že pár ich už písalo, že ich vzali
Ale rok som myslel ze kym ma zoberu do armady nie kym mi pride vyrozumenie to mi dojde koncom mesiaca alebo na zaciatku Jula ...aha takze par hmmmm no okej dik za odpoved