Ako vstupit do Armady SR?
Re: Ako vstupit do Armady SR?
Dobry den chcem si poslat prihlasku do Mikulasa na vojensku skolu ta oprava zbrani fyzicky som zdatny len mam schermana (hrb na chrbte) vid google vadi to? bojim sa lekarskej prehliadky testy su lahke
Dobry den, chcel by som sa stat profesionalnym vojakom, ale až na další rok. Som ročník 1988, možem sa ním ešte stat, ked ma prijmu v roku 2013?
- Michal Kroužek
- Šéfredaktor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, viz:
Podmienky prijatia do štátnej služby:
- písomná žiadosť o prijatie do štátnej služby profesionálneho vojaka,
- vek minimálne 18 rokov, v roku prijatia nesmie prekročiť vek 30 rokov,
....
Podmienky prijatia do štátnej služby:
- písomná žiadosť o prijatie do štátnej služby profesionálneho vojaka,
- vek minimálne 18 rokov, v roku prijatia nesmie prekročiť vek 30 rokov,
....
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.

Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!

Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!
Dakujem, lebo niekde som čítal, že sa nesmie prekročit ved 25 rokoch v roku nastupu.
oplatí sa mi vstúpiť do armády bez maturity ? aký by som mal tak cca plat a mohol by som chodiť napr. aj po misiách ? a akú by som mohol mať karíeru ako vojak ?? dajte vedieť budem vďačný 

Re: informovat sa
na stranke profesionalnaarmada.sk som sa dozvedel ze posledny datum na odoslanie ziadosti o prijatie do armady bol 20. januara 2012. Rad by som sa dozvedel kedy su dalsie moznosti o odoslanie resp. pripadne prijatie do vyberovych konani !!! dakujem !
EDIT-Duke: Přesunuto z pokecu. Dejte si pozor kam posíláte příspěvky.
-
- Nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Re: informovat sa
soocer1 píše:na stranke profesionalnaarmada.sk som sa dozvedel ze posledny datum na odoslanie ziadosti o prijatie do armady bol 20. januara 2012. Rad by som sa dozvedel kedy su dalsie moznosti o odoslanie resp. pripadne prijatie do vyberovych konani !!! dakujem !
Stačí sledovat:
Kód: Vybrat vše
http://www.mosr.sk/aktualne-vyberove-konania-a-vybery-osobneho-uradu-a-personalneho-uradu/
http://www.mosr.sk/vyberove-konania-do-os-sr/

Neviem,kam by som to mala hodit,tak to pisem sem...chcem sa spytat,ci tie vyberove konania sa robia len raz za 1 rok? Lebo vsade co som citala,bolo ze vyberove konanie bude v marci alebo tak nejako. Takze ak by som isla na regrutacne v lete,tak musim pockat na dalsie vyberove,cize nabuduci rok? Dufam,ze sa to dalo pochopit,co som sa chcela spytat 

Nie, aj koncom leta či na jeseň je vypisované. Ono to tam pribúda pravidelne treba sledovať stránku:http://personal.mil.sk/7793/vyberove-konanie.php
Zdravim. Chcel by som sa iba spýtať kedy sa asi začne dalšie výberové konanie.
17. apríla 2012
Treba sledovať http://personal.mil.sk/7793/vyberove-konanie.php
Treba sledovať http://personal.mil.sk/7793/vyberove-konanie.php
Tento tížden chcem isť do regrutačného strediska v BA si podať žiadosť o prijadtie do armady. Neviete mi povedať čo si mam zo sebou vziať. Ako nap. rod. list, vysvedčenie o mat. skúške.... . A ešte by som sa opýtal za životopis. či má byť beletrizovaný alebo stačí iba v bodoch ho rozpísanť.
Trošku si tu prelistuj to forum, vela odpovedí už nájdeš.
- vyplnený osobný dotazník,
- životopis,
- občiansky preukaz,
- vojenská knižka (ak vykonal vojenskú službu),
- doklady o dosiahnutom vzdelaní, alebo ich overené kópie,
- čestné vyhlásenie o štátnom občianstve, trvalom pobyte, nevykonávaní zakázaných činností,
o súhlase s výkonom štátnej služby podľa potrieb služobného úradu a oboznámení sa
s podmienkami výkonu štátnej služby,
- písomné hodnotenie (služobný posudok) posledného zamestnávateľa,
- zdravotná dokumentácia podľa pokynov posudkového lekára (detašovaného zdravotníckeho pracoviska Personálneho úradu).
- vyplnený osobný dotazník,
- životopis,
- občiansky preukaz,
- vojenská knižka (ak vykonal vojenskú službu),
- doklady o dosiahnutom vzdelaní, alebo ich overené kópie,
- čestné vyhlásenie o štátnom občianstve, trvalom pobyte, nevykonávaní zakázaných činností,
o súhlase s výkonom štátnej služby podľa potrieb služobného úradu a oboznámení sa
s podmienkami výkonu štátnej služby,
- písomné hodnotenie (služobný posudok) posledného zamestnávateľa,
- zdravotná dokumentácia podľa pokynov posudkového lekára (detašovaného zdravotníckeho pracoviska Personálneho úradu).
Dobry den, mam VŠ vzdelanie s doktoratom (odbor politologia), stredoskolské vzdelanie zdravotnicke, odbor vseobecna sestra, ovladam anglicky a nemecky jazyk na urovni "mierne pokrocily". Ake moznosti by mi armada ponukla? Moze sa z bezneho vojaka stat dostojnik?
Výberové konanie pre absolventov vysokých škôl na obsadenie funkcií profesionálnych vojakov (dôstojníci) bude vyhlásené dňa 19. apríla 2012. Tam spadáš aj ty s vysokou školou. Čiže nenastúpiš do hodnosti mužstvo a poddôstojníci.