Výberové konanie
Rastislav píše:Mám otázku , posledne vyberove konanie ktore este trva , trva presne do 30. juna???
do 22. júla 2011
Ako vojak pôsobím už 19 rokov a mojim cieľom (samozrejme aj s kolegami) je vybrať najlepších uchádzačov do armády za banskobystrický kraj. Na všetky otázky ohľadom vstupu do ozbrojených síl SR veľmi rád odpoviem.
NAKOĽKO VAŠE OTÁZKY SA VÄČŠINOU OPAKUJÚ POUŽÍVAJTE VIAC FÓRUM AKO SS - POMÔŽETE AJ TÝM NESMELÝM
NAKOĽKO VAŠE OTÁZKY SA VÄČŠINOU OPAKUJÚ POUŽÍVAJTE VIAC FÓRUM AKO SS - POMÔŽETE AJ TÝM NESMELÝM
Rastislav píše:Mám otázku , posledne vyberove konanie ktore este trva , trva presne do 30. juna???
do 22. júla 2011
Ako vojak pôsobím už 19 rokov a mojim cieľom (samozrejme aj s kolegami) je vybrať najlepších uchádzačov do armády za banskobystrický kraj. Na všetky otázky ohľadom vstupu do ozbrojených síl SR veľmi rád odpoviem.
Re: nástup
Flash píše:dobrý den,neviete mi povedat kolkého augusta je nástup na základný vojenský výcvik v Martine z výberového konania vyhláseného 14.Apríla 2011?lebo všade je napísané len august 2011.
zvv je 1.8 2011 ale teraz neviem do ktorej hodiny sa tam mame dostavit,asi zavolam na regrutačne.
-
- Vojín
Re: Výberové konanie
Dobrý deň, chcem sa spýtať, dá sa počas trojročnej viazanosti po prijatí do armády prestúpiť na VŠ štúdium do LM? Ďakujem