Vtipy, zábava
- Michal Kroužek
- Šéfredaktor
- Kontaktovat uživatele:
Lol, sem čekal, že budou prodávat rovnou do vlaku 

Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.

Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!

Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!
Trestanec utekl z věznice, kde byl držen po celých 15 let. Při útěku narazí na dům a vloupá se do něj. V posteli najde mladý manzelský pár. Vytáhne muže, sváže ho na židli a přiváže ženu k posteli. Na to na ní vyleze, políbí ji na krk, pak vstane a odejde do koupelny. Kdyz je trestanec v koupelně, muž říká své ženě:Poslouchej, tenhle chlápek je vězeň, podívej se na jeho oblečení! Nejspíš strávil dlouhou dobu ve věznici a roky neměl ženskou. Viděl jsem, jak tě políbil na krk. Jestli chce sex, nevzpouzej se, nestěžuj si, jenom dělej, co ti řekne, uspokoj ho. Tenhle chlap musí bejt nebezpečnej, jestli se naštve, zabije nás oba! Buď silná, miláčku. Miluju tě.˝
Žena odpovídá: ˝Nelíbal mě na krk. Šeptal mi do ucha. Řekl mi, že si myslí, ze jsi vážně sexy chlap a zeptal se mě, jestli máme v koupelne nějakou vazelínu... "Buď silný, miláčku............ Taky tě miluju....."
Žena odpovídá: ˝Nelíbal mě na krk. Šeptal mi do ucha. Řekl mi, že si myslí, ze jsi vážně sexy chlap a zeptal se mě, jestli máme v koupelne nějakou vazelínu... "Buď silný, miláčku............ Taky tě miluju....."
Nejsem militarista...já sem modelář....a na tom si stojim...
- Col. Kadlik
- Nadpraporčík
Tohle sem našel na novinkách jako react na jeden článek a úplně mě to sejmulo ze židle tak to posílám
Výzbroj Vietnamské armády a její kódové označení.
KBT - krátká bambusová tyč.
SBT - střední bambusová tyč.
DBT - dlouhá bambusová tyč.
ZDBTPL - zvlášt dlouhá bambusová tyč proti letadlům.

Výzbroj Vietnamské armády a její kódové označení.
KBT - krátká bambusová tyč.
SBT - střední bambusová tyč.
DBT - dlouhá bambusová tyč.
ZDBTPL - zvlášt dlouhá bambusová tyč proti letadlům.

-------------------------------------------------------
Time waits for no one
- Michal Kroužek
- Šéfredaktor
- Kontaktovat uživatele:
<on> Podle astrologů jsem štír, tak nevim...
<ona> Podle astrologů jsem panna... podle gynekologa už ne...
Komentář: Celej vecer na zabiti, ale tohle se vyvedlo:-))

<ona> Podle astrologů jsem panna... podle gynekologa už ne...

Komentář: Celej vecer na zabiti, ale tohle se vyvedlo:-))
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.

- Michal Kroužek
- Šéfredaktor
- Kontaktovat uživatele:
<on> wtf... přeinstalovávám disk v počítači a harddisk, který má fyzicky 200 GB, mi při instalaci hlásí že má jen 130 GB a na tom 190 GB systémový oddíl =-O... ehm
<ona> já tomu nerozumím, ale klidně se vypovídej
<on> představ si krabičku od sirek, na které je napsáno dům čtyři plus jedna, a je v ní nacpaný buldozer...
<ona>
<ona> já tomu nerozumím, ale klidně se vypovídej

<on> představ si krabičku od sirek, na které je napsáno dům čtyři plus jedna, a je v ní nacpaný buldozer...
<ona>

- Col. Kadlik
- Nadpraporčík
Muž rozstřelil sousedův dům kanónem z 19. století
Kód: Vybrat vše
http://www.novinky.cz/koktejl/178347-muz-rozstrelil-souseduv-dum-kanonem-z-19-stoleti.html

-------------------------------------------------------
Time waits for no one
Computer Stupidities
Anglická stránka, která zrube smíchem i neIT
Kód: Vybrat vše
http://rinkworks.com/stupid/
Anglická stránka, která zrube smíchem i neIT

- Col. Kadlik
- Nadpraporčík
- Montgomery
- Nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
//TS = tech support; Z = zákazník
TS: "Haló, jak vám mohu pomoci?"
Z: "Ze zdroje na mém počítači se kouří."
TS: "To vypadá, že potřebujete nový zdroj."
Z: "Ne, nepotřebuji! Jenom potřebuji změnit init soubory."
TS: "Pane, to, co popisujete, je poškozený síťový zdroj. Musíte ho vyměnit."
Z: "V žádném případě! Kdosi mi říkal, že stačí změnit init soubory, aby se to spravilo! Všechno, co po vás chci, je, abyste mi řekl ten správný příkaz..." Po deseti minutách usilovné snahy technika vysvětlit podstatu problému a jeho řešení, zákazník vytrvale tvrdil, že pravdu má on. Frustrovaný technik už to nevydržel a odpověděl: "Je mi lito. Běžně to zákazníkům neříkáme, ale existuje nedokumentovaný příkaz DOSu, který vyřeší tento problém..."
Z: "Já to věděl!"
TS: "Pouze přidejte řádek "LOAD NOSMOKE.COM" na konec souboru CONFIG.SYS a všechno bude pracovat normálně. Dejte mi vědět, jak to vypadá..." Asi po deseti minutách volá zákazník znovu.
Z: "Nefunguje to. Ze zdroje se pořád kouří."
TS: "Dobrá. Jakou verzi DOSu máte?"
Z: "MS-DOS 6.22"
TS: "Aha, tak to budete mít problém. Tato verze DOSu neobsahuje NOSMOKE. Budete muset kontaktovat Microsoft a požádat je o update. Dejte mi vědět, jak to dopadlo..." Přibližně za hodinu telefon zazvonil znovu.
Z: "Potřebuji nový zdroj."
TS: "Jak jste došel k tomuto závěru?"
Z: "No, volal jsem na Microsoft a řekl technikovi to, co jste mi říkal. Pak se mne začal ptál na chování toho zdroje..."
TS: "A co vám řekl?"
Z: "Řekl, že můj zdroj není kompatibilní s NOSMOKE..."
TS: "Haló, jak vám mohu pomoci?"
Z: "Ze zdroje na mém počítači se kouří."
TS: "To vypadá, že potřebujete nový zdroj."
Z: "Ne, nepotřebuji! Jenom potřebuji změnit init soubory."
TS: "Pane, to, co popisujete, je poškozený síťový zdroj. Musíte ho vyměnit."
Z: "V žádném případě! Kdosi mi říkal, že stačí změnit init soubory, aby se to spravilo! Všechno, co po vás chci, je, abyste mi řekl ten správný příkaz..." Po deseti minutách usilovné snahy technika vysvětlit podstatu problému a jeho řešení, zákazník vytrvale tvrdil, že pravdu má on. Frustrovaný technik už to nevydržel a odpověděl: "Je mi lito. Běžně to zákazníkům neříkáme, ale existuje nedokumentovaný příkaz DOSu, který vyřeší tento problém..."
Z: "Já to věděl!"
TS: "Pouze přidejte řádek "LOAD NOSMOKE.COM" na konec souboru CONFIG.SYS a všechno bude pracovat normálně. Dejte mi vědět, jak to vypadá..." Asi po deseti minutách volá zákazník znovu.
Z: "Nefunguje to. Ze zdroje se pořád kouří."
TS: "Dobrá. Jakou verzi DOSu máte?"
Z: "MS-DOS 6.22"
TS: "Aha, tak to budete mít problém. Tato verze DOSu neobsahuje NOSMOKE. Budete muset kontaktovat Microsoft a požádat je o update. Dejte mi vědět, jak to dopadlo..." Přibližně za hodinu telefon zazvonil znovu.
Z: "Potřebuji nový zdroj."
TS: "Jak jste došel k tomuto závěru?"
Z: "No, volal jsem na Microsoft a řekl technikovi to, co jste mi říkal. Pak se mne začal ptál na chování toho zdroje..."
TS: "A co vám řekl?"
Z: "Řekl, že můj zdroj není kompatibilní s NOSMOKE..."