já si ho nepletu ten pojem...jen mi řekni co dělají ti naší vlastenci.....sedí, tlachají a hovno hovno zlatá rybko z toho. skutek utek. Jediný kdo tady otevřeně vystupuje proti tomu co se děje a kdo o tom má aspoň trochu páru v jakém hnusu žijeme je pravice...pravicoví radikálové, neonacisté a podobně. Až ti Vlastenci začnou řešit problém ghet, stále si dovolujících menšin tak to bude něco jiného. Doposud se však vše děje tak, aby ti co nic nedělají a dělají jen bordel byli na stejné úrovni jako my. A naši vlastenci nic nedělající jim k tomu dávají jen prostor.
Přirozeně by to mělo být tak, že ten co maká a postaví si dům, nashromáždí zásoby si pak bude v zimě pochutnávat a do jara přežije pěkně v teple svého domu, a ten co se celé léto tomu pracovitému směje ten má v zimě umřít.
No a jak to je u nás??? ten co maká a stará se je nakonec médii donucen platit platit platit aby se ti co nic nedělají měli stejně dobře jako on, protože podle toho demokratického systému není možné aby ten měl majetek, a ten nebohý nic nedělající se v zimě třepal zimou a přemýšlet co sežene k jídlu. Samozřejmě..někomu prostě není dáno invalidé, a jinak postižení lidé prostě dělat kolikrát nemohou...ale proč já bych měl platit na ty, co sedí a smějou se, a když někdo řekne jak to vlastně je, začnou se ohánět rasizmem a lidskými právy????
Až uvidím nějaké ty vlastence pochodovat za lepší stát tak se k nim ochotně přidám...ale momentálně tento problém účinně řeší pravice a podobně. Naše vláda to 20 nebo kolik let skouší metodou cukru. nezabralo a zákonitě musí přijít metoda biče. Jenže ta je podle našeho demokratického systému naprosto nepřípustná. Prostě a jednoduše: Sory, ale dokud s tím ti Vlastenci jak říkáš nezačnou něco dělat, tak si raději podám ruku s ďáblem, ale vím, že on problém vyřeší.......zatím je to vlastenectví pouze "budu stát chránit pře cizímu hrozbami z vnější...."
ale co ty hrozby které tady jsou......když už máme ten slavný kapitalistický systém, který dělá takové rozdíly, tak proč vyhazovat peníze oknem...řekni mi proč??? proč je neinvestujeme tam, kde se to opravdu vyplatí....proč zrekoustruovat gheta, když za 2 roky budou v původním stavu a přitom spousta poctivě platících lidí nemá dodnes zrekonstruovaný panelák, teče a fouká jim do bytů skrz stará okna....nechápu....prostě vše je opačně....
Lepší stát?
- -=Nuke][Tux=-
- Podpraporčík
- Kontaktovat uživatele:
- -=Nuke][Tux=-
- Podpraporčík
- Kontaktovat uživatele:
Darken222 píše:Řekni co ti nevoní na 7 ?
Nacismus je u nás postaven mimo zákon. Kdo heiluje tak tomu by měli ufiknout ruku a omlátit mu o držku bustu toho jeho milovanýho adolfa.
A nepleť si pojem Vlastenectví s Neonacismem.
Jsou to dvě rozdílné věci. Ano cikáni mi vadí ale je pravda že znám asi 3 slušné cikány, ti makají a s tou verbeží co vyžírá se nestýkají. Ale nezapomeň že běloch taky není nic extra. Na všechny stejnou měrou.
no, to nevím že běloch není nic extra.....podívej se na kultory ras...bílý...postavil lodě...oběvoval kontinenty, vynalezlo se spousta užitečných věcí.....a jaká je kultura černošského obyvatelstva.....stavějí chatrče z hlíny...věci nosí na hlavách místo aby si udělali nějaký povoz....skoro nedomestikujou zvířata přitom je jich kolem spousta....ano..loví sice oštěpy...jsou tělesně nadanější a vyvinutější....ale moc jim to nemyslí.....
uvedu příklad...nevím přesný název ostrova...ale nějaký ostrov či ostrovní stát v karibiku byl za královny elizabet pod nadvládou bílých. černí makali na polích, sklízeli koření, a podobně. stát byl jeden z nejbohatších nato jak malou rozlohu a počet obyvatel má. Pak se černí vzbouřili a všechny bílé vyhlani nebo povraždili....začali si vládnout sami.....jak jsou na tom dnes??? v zemi je obrovská hyperinflace...žije se na úrovni chudoby....obrovská nezaměstnanost.....a to není jediný případ.....takových nebo podobných skutečností se stala velká spousta....stačí si pročíst blbou vikipedii......člověk musí trochu přemýšlet a né žrát vše, co mu donesou ve správách a ve škole...dnes se učí tak, jak je to společnosti výhodné...ale na fakta se zapomíná....nemusíš se mnou souhlasit...to ani nechci....tohle je můj názor, já ho nikomu nevnucuju....ale než začneš kritirovat a nadávat jaké jsem prase, zjisti si pár faktů a snaž se pochopit proč se tohleto vůbec děje.....
Silesia - Schlesien - Ślůnsk - Schläsing - Slezsko - Śląsk...

- Darken222
- Štábní rotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Ano DC to řekl tak jak jsem to myslel.
Ale ještě něco přidám. Tak aby jsi nemyslel že se nechávám ovlivňovat médii tak na televizi se zásadně nedívám (vyjma national geographic, discovery a animal planet) a na zprávy v televizi už vůbec ne.
Ano indoevropané jsou nejrozvinutější rasou ale ne nadřazenou. A kolik dobrého toho udělal běloh, tak dvakrát tolik udělal špatného. Hony na čarodějnice ve středověku, křižácké výpravy, nesmyslné vraždění židů a cizích ras, vynálezy zkázy a obě světové války.
Co takový křovák udělal? Snaží se přežít, celý den maká jako vůl, loví, sbírá a to jen aby jeho milovaná rodina měla co do huby. Váží si života, rodiny, přátel, národa (kmene) a jeho kultury. Z mého pohledu je to on kdo si zaslouží býti zván člověkem moudrým. Myslíš že jeho by napadlo vést válku?
Kdepak
Ale ještě něco přidám. Tak aby jsi nemyslel že se nechávám ovlivňovat médii tak na televizi se zásadně nedívám (vyjma national geographic, discovery a animal planet) a na zprávy v televizi už vůbec ne.
Ano indoevropané jsou nejrozvinutější rasou ale ne nadřazenou. A kolik dobrého toho udělal běloh, tak dvakrát tolik udělal špatného. Hony na čarodějnice ve středověku, křižácké výpravy, nesmyslné vraždění židů a cizích ras, vynálezy zkázy a obě světové války.
Co takový křovák udělal? Snaží se přežít, celý den maká jako vůl, loví, sbírá a to jen aby jeho milovaná rodina měla co do huby. Váží si života, rodiny, přátel, národa (kmene) a jeho kultury. Z mého pohledu je to on kdo si zaslouží býti zván člověkem moudrým. Myslíš že jeho by napadlo vést válku?
Kdepak
Rozvinutí pohltí méně vyspělé. Ať se to týká dobývání Ameriky, kolonizace Afriky a nebo Habeše.
Nebýt inkvizice a konzervativní církve, kdy se cca 600 let nevynalézalo, tak jsme mohli kolonizovat vesmír. Bohužel osvětové názory byly páleny na hranicích a vynálezci, kteří přišli na svět s novými vynálezy byli zavrhováni.
Nebýt inkvizice a konzervativní církve, kdy se cca 600 let nevynalézalo, tak jsme mohli kolonizovat vesmír. Bohužel osvětové názory byly páleny na hranicích a vynálezci, kteří přišli na svět s novými vynálezy byli zavrhováni.
- Montgomery
- Nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť vydíte ty rumunský cikány, chráněná oblast a můžou si tam udělat ohniště. Kdybysme to tam udělali my, tak ná daj pokutu 50 000 a měsíc vězení (vtom lepším případě). Nejsem tolik pro DS ale aspoň tam je mohli vyhnat.
Smrt jednotlivce je tragédie, smrt milionu statistika.
O hranice se nejedná, o hranice se střílí. T.G.M
Každá válka vede k míru. Já
Kdby tu bylo něco mezi ODS a DS (třeba O ), tak by to byla pravicová vláda, která by (teoreticky) řešila palčivé problémy. Problém je v tom, ž kdo se dostane do politiky, tak hájí zájmy někoho jiného. Když se podíváte do internetových diskuzí, tak zjistíte, že o romech v negativním slova smyslu píše 99% lidí. Ti mají své zkušenosti. Pochybuju, že by se sešlo v parlamentu 200 ignorantů. V pozadí někdo mocný tahá za nitky. Kdo se vzepře, ten jde z kola ven (nebo kdo začne v něčem šťourat)
- Montgomery
- Nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Příbuzná má barák na vesnici. Soused prodal barák cikánům a její je tak neprodejnej. Nemaj záchod tak serou na dvůr. Jeden cikán to tab v zimě shrabal a napěchoval do popelnice. Přijeli popeláři, jeden jí chtěl odkulit, zabral a nic. Tak to ve dvou odtáhli k autu, naložili, obrátili, zahrkali a nic nevypadlo. Zahrkal podruhý, zase nic. Tak to sundali a nechali u silnice. Tak cikán celej den vysekával hovna z popelnice.
Smrt jednotlivce je tragédie, smrt milionu statistika.
- Montgomery
- Nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele: