Ako vstupit do Armady SR?

Ozbrojené síly Slovenské republiky (předtím v letech 1993 - 2002 Armáda Slovenské republiky)
Rastislav
Desátník
Desátník

Příspěvekod Rastislav » ned 24 dub, 2011 20:46

Ja som pohorel na brusakov..vrajze ze som moc nadvihoval tu spominanu panvu, ale mne sa to nezadalo! tam dozor vyhadzoval - uvediem priklad. jeden chalan nemal ruky na temene hlavy, druhy moc roztahoval nohy, dalsi sa nedotykal lopatkami zinenky...a niektorym bolo povedane zla technika!

a chem este oboznamit: ked sa mu nepozdavala technika brusakov tak ti to neuznal a poslal robit druhy cvik . priklad: zla technika brusakov - ides robit kliky a opacne! takze by som odporucil trenovat vsetky cviky.

prco217
Četař
Četař

Příspěvekod prco217 » pon 25 dub, 2011 8:13

hh no to dopadne ked tam pojdem :) a mohol si byť na brušakoch o nieco zapretí nohami ??

Vincenzo
Rotný
Rotný

Příspěvekod Vincenzo » pon 25 dub, 2011 8:26

ja idem na istotu a pojdem kliky robit :) tych je malo a clovek sa aspon nevycerpa :)

prco217
Četař
Četař

Příspěvekod prco217 » pon 25 dub, 2011 8:43

no hej ale ak ich budes robit zle tak si nahrati.a este jedna otazpcka :):):):):) nehnevajte sa :) .ked sa robia brusaky misí byť chrbtica stale v rovine alebo sa moze aj pokrcit ?

Vincenzo
Rotný
Rotný

Příspěvekod Vincenzo » pon 25 dub, 2011 14:40

prco217 píše:no hej ale ak ich budes robit zle tak si nahrati.a este jedna otazpcka :):):):):) nehnevajte sa :) .ked sa robia brusaky misí byť chrbtica stale v rovine alebo sa moze aj pokrcit ?

zle ich nerobim urcite :) je pravda ze mam 95 kil ale kliky dokazem spravit ako len chcem ci si lahnut az na zem alebo len hrudnikom sa dotykat :) a urcite nemusis ho mat uplne vystrety ale az nechces prist k urazu tak ti to radim :) a jednoznacne si netlac na zahlavok :)

Rastislav
Desátník
Desátník

Příspěvekod Rastislav » pon 25 dub, 2011 15:13

ano mas nohy zaprete o rebrinu a chrbat nemusis mat vystrety...nechem byt prilis mudry, ale nebud si taky isty klikmi, nebude sa mu pacit tvoja techika, alebo mu budes nesympaticky a ides na druhy cvik ....tam boli tiez taki makaci a nepustil ich dalej. napr. bol tam jeden chalan ktory tam bol po 2x , schudol 10 kil od predchadzajuceho konania v kuse cvicil a nepresiel....a tie kliky spravis v pohode ,ale najprv si zabehni 12 minutovku daj si pauzu 3 minutky a sprav kliky hrudou k zemi

prco217
Četař
Četař

Příspěvekod prco217 » pon 25 dub, 2011 17:20

No bude to horsie ako som si myslel :)

Vincenzo
Rotný
Rotný

Příspěvekod Vincenzo » pon 25 dub, 2011 18:20

Rastislav píše:ano mas nohy zaprete o rebrinu a chrbat nemusis mat vystrety...nechem byt prilis mudry, ale nebud si taky isty klikmi, nebude sa mu pacit tvoja techika, alebo mu budes nesympaticky a ides na druhy cvik ....tam boli tiez taki makaci a nepustil ich dalej. napr. bol tam jeden chalan ktory tam bol po 2x , schudol 10 kil od predchadzajuceho konania v kuse cvicil a nepresiel....a tie kliky spravis v pohode ,ale najprv si zabehni 12 minutovku daj si pauzu 3 minutky a sprav kliky hrudou k zemi

ja som pekny sympaticky :D:D:D ale vazne :) mne bolo povedane ze 12 minutovka sa nakonci beha nie ako prva :) cize si ma uviedol do rozpakov :) a techniku mam dobru si myslim kedze som skusal aj pred zrkadlom a robil som to tak, ze cele telo bolo uplne vystrete a siel som az na zem :) tak nwm no

Rastislav
Desátník
Desátník

Příspěvekod Rastislav » pon 25 dub, 2011 22:07

no my sme behali 12 minutovku ako prvu a ptom dalsie cviky. v nasej skupine nepresli cez beh 5 ludia ked si dobre pamatam...pri behu nesmies ani zastat a ani kracat ...:D

Vincenzo
Rotný
Rotný

Příspěvekod Vincenzo » úte 26 dub, 2011 13:57

Rastislav píše:no my sme behali 12 minutovku ako prvu a ptom dalsie cviky. v nasej skupine nepresli cez beh 5 ludia ked si dobre pamatam...pri behu nesmies ani zastat a ani kracat ...:D

to nie cosi :D 2500 m musi odbehnut kazdy kto sa dokaze zapriet :) a pocuj, to behali ste dookola co jedno kolo malo zhruba 400m nie? a bol tam nejaky velky casovac aby som po kazdom kole vedel priblizne si upravovat rychlost alebo nie?

Triana
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Příspěvekod Triana » úte 26 dub, 2011 14:56

Nechápem tomu prečo by si musel stále bežať, veď je tam časový limit, ktorý sa chôdzou proste splniť nedá v žiadnom prípade, ten limit minimálny je 2 240 m...

Vincenzo
Rotný
Rotný

Příspěvekod Vincenzo » stř 27 dub, 2011 5:12

Triana píše:Nechápem tomu prečo by si musel stále bežať, veď je tam časový limit, ktorý sa chôdzou proste splniť nedá v žiadnom prípade, ten limit minimálny je 2 240 m...

da sa splnit skusal som aj to :) lebo ked som bezal sa zacali bit cigani na zastavke tak som kus zastal a potom znova bezal a dalo sa len s tym rozdielom ze stratis rytmus + musis rychlejsie bezat cize je to na odpadnutie :) nie raz som sa polozil o zabradlie a skoro sa dozvracal :)

Triana
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Příspěvekod Triana » stř 27 dub, 2011 7:42

No hej jasné že sa to dá, lenže ten limit je len na prejdenie skúšky a ak je volných miest 5 a limit splní 30 si pod čiarou, chápeš? Čiže pokial to neodbehneš ale len tak odflákneš aby bol limit nezoberú ťa, to je ako s príjmačkami do školy, prijímačky spraviť môžeš ale ak mal niekto lepšie vysvedčko smola, berú jeho...

Joko
Svobodník
Svobodník

Příspěvekod Joko » stř 27 dub, 2011 13:21

Dobrý deň.Chcem sa opýtať či by som mohol nastúpiť do armády,mám zatial iba 17 rokov,som vzrastom malý,mám iba 165cm a 60kg :( čo je podla mna dosť biedne.Potom mám okuliare ale asi pôjdem na operáciu v 18 a tetovanie na krku.Na maturitu asi nejdem,lebo učím sa za elekrikára,a nvm či maturu zvládnem.Je tam matura až tak dôležita ?? A aj cudzí jazyk ? Dajte vedieť,budem vďačny,ďakujem :)

Vincenzo
Rotný
Rotný

Příspěvekod Vincenzo » stř 27 dub, 2011 13:52

Triana píše:No hej jasné že sa to dá, lenže ten limit je len na prejdenie skúšky a ak je volných miest 5 a limit splní 30 si pod čiarou, chápeš? Čiže pokial to neodbehneš ale len tak odflákneš aby bol limit nezoberú ťa, to je ako s príjmačkami do školy, prijímačky spraviť môžeš ale ak mal niekto lepšie vysvedčko smola, berú jeho...

tam nejde o to ci odbehnes minimum alebo 5km ....tam sa len napise ci spravil alebo nespravil a komisia sa rozhoduje skor podla zdravotneho stavu alebo zivotopisu :)

Zpět na „Ozbrojené síly Slovenské republiky“