Ako vstupit do Armady SR?
Ja som pohorel na brusakov..vrajze ze som moc nadvihoval tu spominanu panvu, ale mne sa to nezadalo! tam dozor vyhadzoval - uvediem priklad. jeden chalan nemal ruky na temene hlavy, druhy moc roztahoval nohy, dalsi sa nedotykal lopatkami zinenky...a niektorym bolo povedane zla technika!
a chem este oboznamit: ked sa mu nepozdavala technika brusakov tak ti to neuznal a poslal robit druhy cvik . priklad: zla technika brusakov - ides robit kliky a opacne! takze by som odporucil trenovat vsetky cviky.
a chem este oboznamit: ked sa mu nepozdavala technika brusakov tak ti to neuznal a poslal robit druhy cvik . priklad: zla technika brusakov - ides robit kliky a opacne! takze by som odporucil trenovat vsetky cviky.
prco217 píše:no hej ale ak ich budes robit zle tak si nahrati.a este jedna otazpcka:):):):) nehnevajte sa
.ked sa robia brusaky misí byť chrbtica stale v rovine alebo sa moze aj pokrcit ?
zle ich nerobim urcite

ano mas nohy zaprete o rebrinu a chrbat nemusis mat vystrety...nechem byt prilis mudry, ale nebud si taky isty klikmi, nebude sa mu pacit tvoja techika, alebo mu budes nesympaticky a ides na druhy cvik ....tam boli tiez taki makaci a nepustil ich dalej. napr. bol tam jeden chalan ktory tam bol po 2x , schudol 10 kil od predchadzajuceho konania v kuse cvicil a nepresiel....a tie kliky spravis v pohode ,ale najprv si zabehni 12 minutovku daj si pauzu 3 minutky a sprav kliky hrudou k zemi
Rastislav píše:ano mas nohy zaprete o rebrinu a chrbat nemusis mat vystrety...nechem byt prilis mudry, ale nebud si taky isty klikmi, nebude sa mu pacit tvoja techika, alebo mu budes nesympaticky a ides na druhy cvik ....tam boli tiez taki makaci a nepustil ich dalej. napr. bol tam jeden chalan ktory tam bol po 2x , schudol 10 kil od predchadzajuceho konania v kuse cvicil a nepresiel....a tie kliky spravis v pohode ,ale najprv si zabehni 12 minutovku daj si pauzu 3 minutky a sprav kliky hrudou k zemi
ja som pekny sympaticky

Rastislav píše:no my sme behali 12 minutovku ako prvu a ptom dalsie cviky. v nasej skupine nepresli cez beh 5 ludia ked si dobre pamatam...pri behu nesmies ani zastat a ani kracat ...
to nie cosi

Triana píše:Nechápem tomu prečo by si musel stále bežať, veď je tam časový limit, ktorý sa chôdzou proste splniť nedá v žiadnom prípade, ten limit minimálny je 2 240 m...
da sa splnit skusal som aj to

No hej jasné že sa to dá, lenže ten limit je len na prejdenie skúšky a ak je volných miest 5 a limit splní 30 si pod čiarou, chápeš? Čiže pokial to neodbehneš ale len tak odflákneš aby bol limit nezoberú ťa, to je ako s príjmačkami do školy, prijímačky spraviť môžeš ale ak mal niekto lepšie vysvedčko smola, berú jeho...
Dobrý deň.Chcem sa opýtať či by som mohol nastúpiť do armády,mám zatial iba 17 rokov,som vzrastom malý,mám iba 165cm a 60kg
čo je podla mna dosť biedne.Potom mám okuliare ale asi pôjdem na operáciu v 18 a tetovanie na krku.Na maturitu asi nejdem,lebo učím sa za elekrikára,a nvm či maturu zvládnem.Je tam matura až tak dôležita ?? A aj cudzí jazyk ? Dajte vedieť,budem vďačny,ďakujem 

Triana píše:No hej jasné že sa to dá, lenže ten limit je len na prejdenie skúšky a ak je volných miest 5 a limit splní 30 si pod čiarou, chápeš? Čiže pokial to neodbehneš ale len tak odflákneš aby bol limit nezoberú ťa, to je ako s príjmačkami do školy, prijímačky spraviť môžeš ale ak mal niekto lepšie vysvedčko smola, berú jeho...
tam nejde o to ci odbehnes minimum alebo 5km ....tam sa len napise ci spravil alebo nespravil a komisia sa rozhoduje skor podla zdravotneho stavu alebo zivotopisu