595314 - Velká Evropa

Vše co by bylo jinak nekompromisně smazáno.
Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz na herní aktivitu

Příspěvekod Duke » úte 3 zář, 2013 17:14

Jak jste na tom se surovinama?

Já mám nedostatek dřeva, můžu poskytnout uhlí a nějakou tu ropu.

Petr0101
Rotný
Rotný

Příspěvekod Petr0101 » úte 3 zář, 2013 18:19

Já sem v mínusu s rybama(-175) a olejem (-21). Dřeva mám 30.000 takže mužem něco vyměnit.
Obrázek

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » úte 3 zář, 2013 21:25

Armádu už prakticky nemáš, takže mi s ní nepomůžeš. A moej armáda je po zničení té Jihokanadské tak prořídlá, že do otho nemůže jít. Takže pro mě teda super akce. Získat dvě provincie za ztrátu půlky armády. Sem myslel, že mi necháš aspoň ty dvě s uhlim, když víš, že nemám skoro žádné energetické suroviny.
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.
Obrázek
Obrázek
Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!

Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » úte 3 zář, 2013 23:08

Michal Kroužek píše:Armádu už prakticky nemáš, takže mi s ní nepomůžeš. A moej armáda je po zničení té Jihokanadské tak prořídlá, že do otho nemůže jít. Takže pro mě teda super akce. Získat dvě provincie za ztrátu půlky armády. Sem myslel, že mi necháš aspoň ty dvě s uhlim, když víš, že nemám skoro žádné energetické suroviny.

Šak ona se ta armáda brzo obnoví. Můžu ti vyměnit ottawu za pembroke.

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » stř 4 zář, 2013 18:21

To mi hodně pomůže, že porazim Kanadu a ty mi to území sebereš. Si můžu sjednotit celou Kanadu tim, že tě sundám. Ty is hrozná vyžrka. Kdykolvi sme potřeboval pomoc, tak si kempil a vymlouval ses a když ti zachránim krk, tak se mi takhle odvděčíš.
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.
Obrázek
Obrázek
Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!

Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » stř 4 zář, 2013 23:03

Michal Kroužek píše:To mi hodně pomůže, že porazim Kanadu a ty mi to území sebereš. Si můžu sjednotit celou Kanadu tim, že tě sundám. Ty is hrozná vyžrka. Kdykolvi sme potřeboval pomoc, tak si kempil a vymlouval ses a když ti zachránim krk, tak se mi takhle odvděčíš.

Takže předpokládám, že jedeš na styl, zaberu teď všechno v mym okolí čistě protože je to kolem mě. Chápu tvé důvody jít proti tý pevnosti, i když upřímně to byla krapet zbytečnost. Odtamtud by se nehnul. Takže jestli zabereš celej sever tak to můžu zabalit a rovnou si zaber i mě. Já budu mít klid a tebe se štěstim nikdo nesundá a budeš taky happy.

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » ned 8 zář, 2013 8:20

Njn. Neměl si požrat celou Kanadu. Mě na ní chcípla armáda a ty si jí pak celou pohltil. Jinde se bez armády nenakrmim. Měl si jít do Newfondlandu hned z kraje hry, jak sme ti řikal, že si ho rozdělíme. Ale ty si jako lama chcípnul na Kanadě. S tebou nemá cenu spolupracovat, protože hraješ jen na sebe a akorát pak voláš o pomoc.
Obrázek
Obrázek

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » ned 8 zář, 2013 8:25

Petr0101 píše:Já sem v mínusu s rybama(-175) a olejem (-21). Dřeva mám 30.000 takže mužem něco vyměnit.

Pokud by si měl navíc uhlí nebo plyn, tak můžeme vyměnit. Obilí a ryb sice produkuju jen lehce nad nulou, ale nashromáždilo se mi asi 26 000 obilí.
Obrázek
Obrázek

Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » ned 8 zář, 2013 18:15

Michal Kroužek píše:Njn. Neměl si požrat celou Kanadu. Mě na ní chcípla armáda a ty si jí pak celou pohltil. Jinde se bez armády nenakrmim. Měl si jít do Newfondlandu hned z kraje hry, jak sme ti řikal, že si ho rozdělíme. Ale ty si jako lama chcípnul na Kanadě. S tebou nemá cenu spolupracovat, protože hraješ jen na sebe a akorát pak voláš o pomoc.

Neházej na mě že jsi přišel o armádu. Mě vyčítáš, že jsem šel proti pevnosti (která sice padla, ale wtf ztráty trvaly i dál) a pak jdeš proti ještě víc plný pevnosti sám. Máš kolem sebe 2 AI státy jenom pro sebe. Místo toho vyždímeš zbytek svojí armády na pevnosti ministátu u mě, když vidíš že mám artu.

Mě jsi pomohl tím, že jsi vyhlásil válku jižní kanadě a zabral mu provku. To že jsi byl ale too greedy a vlítnul na pevnost moje chyba není.

Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » ned 8 zář, 2013 18:16

Michal Kroužek píše:Pokud by si měl navíc uhlí nebo plyn, tak můžeme vyměnit. Obilí a ryb sice produkuju jen lehce nad nulou, ale nashromáždilo se mi asi 26 000 obilí.

Uhlí ti dát můžu. Chybí mi dřevo a ocel. Jestli máš dost obilí tak bych ho mohl využít na kasárny.

Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » ned 8 zář, 2013 18:16

Btw spojku jsi zrušil schválně?

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » ned 8 zář, 2013 19:11

Ty si ale pak požral všechny provincie. O to jde. taky si mi mohl něco nechat. To je naposled co sem tim zachraňoval zadek.
Obrázek
Obrázek

Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » ned 8 zář, 2013 21:55

Michal Kroužek píše:Ty si ale pak požral všechny provincie. O to jde. taky si mi mohl něco nechat. To je naposled co sem tim zachraňoval zadek.

Máš 2 státy k sežrání + ty provky co jsi získal vč. tý s ropou. Očekával jsem, že fér je rozdělit si ameriku 2 pro tebe a 1 pro mě. Né 3 pro tebe a 0 pro mě. Tvoje pomoc mi měla samozřejmě dovolit dobít ten stát, protože to bylo cílem. Jestli bylo tvým cílem dobít celou kanadu tak to pak nebyla moc pomoc.

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » pon 9 zář, 2013 16:28

No kus sem chtěl určitě zabrat. Ne nic.
Obrázek
Obrázek

Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » úte 10 zář, 2013 23:48

Petře, jak to že máš tak malou morálku? To nenakupuješ žrádlo bo co? Tekle tam dlouho nevydžíš.

Zpět na „Archiv - Forum“