Supremacy 1914

Vše co by bylo jinak nekompromisně smazáno.
Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Re: Supremacy 1914

Příspěvekod Michal Kroužek » pon 29 říj, 2012 18:18

Zítra bude nahrán nový update, který zvýší postihy při držení většího množství provincií. Tím chce zvýšit šance menších zemí a prodloužit trvání hry. Bude těžší mít vysokou spokojenost a provincie vzdálenější od hlavního města budou tpět zvýšenou korupcí.
Změny budou aktivní jen v nově založených hrách, hry založené před update doběhnou podle starých pravidel.

Na to prodloužení délky hry jsem zvědavý, protože já hraju jeden svět už přes 50 dnů a zatím mám sotva 600 bodů z potřebných 1000 a to jsem tam tři vyrovnané velmoci, takže možnosti růstu mco velké nejsou, naopak může dojít k propadu vlivem zpuštošení zemí, pokud budou síly vyrovnané.

Our newest update, which will be released on Tuesday, will increase realism and the long-term playing experience: The more provinces you conquer, the more corrupt will your local governments become. This means that you will lose a certain percentage of your financial and resource income. Because there is one thing you should always remember: It’s hard to build a great Empire, but it’s even harder to keep it.

As of now, once you have reached a certain number of provinces, you never have to worry about resources and money again. And smaller opponents barely have a chance. But that’s not how reality works. The bigger an Empire gets, the harder it is to keep everyone satisfied and the further away a city is from the capital, the more will be skimmed by corrupt local representatives.

The new system allows for new strategic possibilities for smaller countries, increases realism, and opens possibilities for longer and more balanced games.

Since this feature affects resources and money, the impact on running games would be too big, so this update will only affect games started after the update.
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.
Obrázek
Obrázek
Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!

Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » pon 29 říj, 2012 21:01

Jo vliv bude zajímavej.

Michal Kroužek píše:Na to prodloužení délky hry jsem zvědavý, protože já hraju jeden svět už přes 50 dnů a zatím mám sotva 600 bodů z potřebných 1000 a to jsem tam tři vyrovnané velmoci, takže možnosti růstu mco velké nejsou, naopak může dojít k propadu vlivem zpuštošení zemí, pokud budou síly vyrovnané.

No moc ti to neporoste. Každej máte 600 z 2k na mapu. Budeš je muset někomu vzít. :)

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » pon 29 říj, 2012 21:33

Sem se špatně díval. Já mám 565 bodů.
V bodech rovnocení nejsem, jen armáda je rozložená 25% x 22% x 22%
Body jsou 565, 493 a 356.
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.
Obrázek
Obrázek
Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » úte 30 říj, 2012 22:13

Tak Rusové přesunují přes Černé moře železniční dělo, normální děla a chystají se je spojit se svým svazem bitevních lodí. Psal sem mu co to znamená a odpověděl mi:
It is being moved up north and that was the fasted route.
Ale ty jednotky směřují na západ a když si je označím, tak vidím, že jejich směr je zatím nastavený jen po moři. Takže se možná konečně schyluje k epické válce. Rusové zintenzivňují stavbu železničních děl a bitevních lodí a Francouzi se do stavby bitevních lodí taky už pustili, když viděli jak jsem smetl Itálii.
Obrázek
Obrázek

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » čtv 29 lis, 2012 14:49

Tak to vypadá, že hra penalizuje za útok na hráče bez předchozího vyhlášení války. Protože Arab zaútočil na Northern USA a další den měl o dost míň bodů a mě se navýšily. Bohužel stejně už nevyhraju, protože mám 181 provincií z 183 potřebných na výhru provinciemi. Jinak mi zbývá jen 60 bodů do výhry.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » pát 30 lis, 2012 1:11

Tak jsem vyhrál mapu:

Obrázek

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » pát 30 lis, 2012 10:00

U mě má Arab už 188 provincií a 824 bodů. Já mám 148 provincií a 988 bodů. Zatím to vítěze nevyhlásilo, i když dnešní přepočet už proběhl a měl by být na provincie vítězem Arab.
Obrázek
Obrázek

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » pát 30 lis, 2012 21:57

Make the Red Baron proud with the Air Unit Pack

Next Tuesday, we will expand our games by three more units. Starting at the rank of Warrant Officer Class Two (5,000 points), you will be able to select the Air Unit Pack, which includes the Fighter, the Bomber, and the Balloon. These units will also be added to the Naval Unit Pack, which was released a few weeks back.

As with the Naval Unit Pack, games with this feature selected will automatically have a minimum rank, allowing only players with the rank of Warrant Officer Class Two or higher to join.

You can learn more about these units by checking out the “Special Units” page of our manual.
Obrázek
Obrázek

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » sob 1 pro, 2012 9:27

Tak to nakonec skončilo mojí výhrou:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » sob 1 pro, 2012 19:51

Michal Kroužek píše:Tak to nakonec skončilo mojí výhrou:
Obrázek

Gratz.

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » úte 1 led, 2013 20:09

Zatracený Japonec. Kdyb se mnou nechtěl být furt ve válce, tak bych v klidu mohl okupovat Čínu pode mnou, protože ve válce ztratila prakticky celou armádu.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » stř 2 led, 2013 9:47

Tak 80 jednotek Barmy směřuju do Číny co je pode mnou. K tomu u Korei stojí 70 brigád Japonska. Tim se ocitám docela v obklíčení.
Obrázek
Obrázek

Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » stř 2 led, 2013 15:02

Michal Kroužek píše:Tak 80 jednotek Barmy směřuju do Číny co je pode mnou. K tomu u Korei stojí 70 brigád Japonska. Tim se ocitám docela v obklíčení.

Barmu vyřeším jakmile skončím s čínou.

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » stř 2 led, 2013 17:15

Tak je to ještě horší. Barma je ve válce s Jižní Čínou. Republika Čína co je můj spojenec mu povolila očividně průchod přes svoje území a valí to na mě na sever. Má skoro dvojnásobnou přesulu. Tibet na moje infor, že je Barma teď skoro bez amády nezareagoval a Japonec mi napsla, že má na cestě 200 000 vojáků spojenců cimž myslí Barmu.
Obrázek
Obrázek

Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » stř 2 led, 2013 20:58

Michal Kroužek píše:Tak je to ještě horší. Barma je ve válce s Jižní Čínou. Republika Čína co je můj spojenec mu povolila očividně průchod přes svoje území a valí to na mě na sever. Má skoro dvojnásobnou přesulu. Tibet na moje infor, že je Barma teď skoro bez amády nezareagoval a Japonec mi napsla, že má na cestě 200 000 vojáků spojenců cimž myslí Barmu.

Pošlu posily a vyhlásim, že Tibet a já se připojujeme k tobě proti nim. Tibet drtí Indii a já vydrtim Barmu. Barma mi nabízí dohodu o neútočení, budu mít jak na něj zatlačit.

Zpět na „Archiv - Forum“