Ako vstupit do Armady SR?
Re: Ako vstupit do Armady SR?
Ak je výberové konanie ukončené tak v podstate nemá o čo žiadať lebo nie je nič vypísané. Môže tam ale prísť, aspoň sa dozvie na čo má vhodnú kvalifikáciu, čo môže očakávať, zapíšu si ho a pošlú mu upozornenie keď bude vypísané najbližšie výberové. Ak bude mať stále záujem tak potom príde.
dakujem . Nevedeli sme ci sa to da aj takto tak mu poviem a on si to teda aspon takto povibavuje .
-
- Vojín
Základný vojenský výcvik bez vstupu do armády?
Dobrý deň, Volám sa Dominika, mám 16 rokov a od mala som chcela íst na vojenský výcvik, ale chcela som sa spýtať, niekde som počula ze sa dá vojenský výcvik absolvovať s túm, ze si ho človek zaplatí a potom nemusí vstúpiť do armády a pokračovať ďalej ako vojak... chcela by som potom pracovať totiž v inej sfére nie ako vojak, skôr nejaká zásahovka, ale vojenský si chcem spravit.. dá sa to?
Ano dá sa to. Poznám dve skupiny, ktoré sa venujú týmto výcvikom, v oboch fungujú bývalí vojaci. Treba sa ale pripraviť na to že tie ceny nebudú malé. A ak vás bude viacej takých ako ty, ak budeš mať kamarátov, vyšlo by vás to určite lacnejšie. Ak máš o to nejaký vážny záujem, napíš mi správu a môžeme sa o tom pobaviť.
-
- Vojín
Dobry den . Volam sa Dominik a mam zaujem vstupit do armady . Sledujem stranky a aj fora ale neviem sa dopracovat k istym veciam ked ze nemam s nimi este ziadne skusenosti . Potrebujem info ohladom dokladov potrebnych vo vyberovom konani . Pisu tam ze je potrebne potvrdenie o evidencii na urade prace , teraz som skoncil strednu skolu a evidovat sa mozem do konca augusta , tak neviem ci potrebujem sa evidovat teraz ? Dalej su tam take veci ako napr . osobny dotaznik , doplnujuce udaje k osobnemu dotazniku , opis cinnosti a cestne vyhlasenie . Rad by som vedel ci staci ked si to napisem na PC a ci staci ked si to vsetko vyplnim doma , podpisem a prinesiem to tam ? Potrebujem este nieco od mojej obvodnej doktorky ? Niekde pisu ze treba odpis registru trestov a niekde pisu ze nie , tak je potrebny ? Za odpoved vo pred dakujem .
Odporúčam zájsť na vaše výberové stredisko a tam vám povedia celý postup a všetko vysvetlia. Nemal by to byť až tak veľký problém. Po skončení školy musíte zájsť na úrad práce. Taktiež to čestné vyhlásenie musí mať nejakú formu.
dobrý den . Chcem sa spitat že ako sa dozviem či som alebo niesom prijaty vo vyberovom konaní. pretože už uplinulo viac ako 10 dní od ukončenia výberového konania a aj zasadnutia výberovej komisie. pretože doteraz sa mi nik neozval. ak je to hlupa otazka tak prepačte ale myslel som že to daju aspon vedieť pisomne.
Mali by ste to dostať písomne ale ak to nepríde, mohla nastať niekde chyba, skúste si zavolať na vaše výberové stredisko a informovať sa o tom.
Zdravim chcel sa opytat ked som mal marenie uradneho rozhodnutia koli malej hluposti ale podmienka mi uz skoncila mozem ist do OSSR??? dakujem za odpoved prajem prijenmny den
Register trestov musí byť čistý. Ak to tam máte tak asi nie.
Dobry den.Myslim ze podobne vyberove konanie je aj na policajta len toto je trosku komplikovanejsie.Vo vyberovom konani za policajta som uspel no zial dalej som sa nedostal kvoli tetovanie kedze ho mam na viditelnom mieste.Chcem sa spytat ci vo vojenskom vycviku vadi tetovanie.A este sa chcem spytat kedze pochadzam zo Ziaru nad Hronom tak moje vyberove konanie alebo take nieco budem asi v Banskej Bystrici.A chcem sa spytat kedze je zaciatok augusta kedy sa podava prihlaska a co vsetko treba.Dakujem za odpoved.
Treba sledovať kedy vypíšu výberové a vtedy si ísť podať žiadosť keď to bude aktuálne. Tetovanie je zakázané na viditeľnom mieste tak isto aj v ozbrojených silách. Na regrutačné stredisko pôjdete do svojho krajského mesta.
Zdravim ja by som sa kcel opytat ci pri telesnich skuskach treba len splnit minimum alebo s abere aj v uvahu ze za aky cas ho splnim
-
- Vojín
Dobry den chcel bi som sa spitat mam 17 rokov 166 visku a chcel bi som sa pridat do armady SR vedeli bi ste mi povedat ako to prebieha aku funkciu bi som robil v armade ucim sa za kuchara ale velmi ma to nebavi chcel bi som ist na zahranicnu misiu ako bol moj krsny ale neviem velmi po anglicky akurat tie zakladi aj to horko tazko 

vojakviktor píše:Dobry den chcel bi som sa spitat mam 17 rokov 166 visku a chcel bi som sa pridat do armady SR vedeli bi ste mi povedat ako to prebieha aku funkciu bi som robil v armade ucim sa za kuchara ale velmi ma to nebavi chcel bi som ist na zahranicnu misiu ako bol moj krsny ale neviem velmi po anglicky akurat tie zakladi aj to horko tazko
Ja nechcem nikoho uraziť, ale žiaľ ty nevieš ani rodnú reč. Zverejniť na verejnom fóre niečo s tak prízemnou gramatikou si vyžaduje asi veľkú odvahu alebo to druhé...
Osobne si myslím, že stačí trocha otvoriť oči a poobzerať sa po témach, vyčítal by si viac informácií ako by si bol pravdepodobne schopný uniesť, no to by bolo až príliš pracné a vyžadovalo by to snahu naviac, však?