Čo sa týka komunikácie dal som plnú moc rodičom kôli poštovej komunikácii a na telefón sa mi dovolajú aj do Čiech.
A samozrejme som ochotný pricestovať na výberové konanie, len mi išlo oto čím viac skĺbiť do jedného termínu.
Díky za odpoveď

TONO píše:Bohužiaľ musím z niečoho žiť takže to zahraničie je nutnosť keďže v KE som už podal výpoveď a v OSSR zatiaľ niesom![]()
Čo sa týka komunikácie dal som plnú moc rodičom kôli poštovej komunikácii a na telefón sa mi dovolajú aj do Čiech.
A samozrejme som ochotný pricestovať na výberové konanie, len mi išlo oto čím viac skĺbiť do jedného termínu.
Díky za odpoveď
Vincenzo píše:bol si tam uz ? lebo ak nie tak uz to nestihas...a treba minimalne dve navstevy ako som bol japrvu mi dala papiere na ustrednej a potom aj sestricka zakladne udaje povypisovala a dala mi papiere ktore tiez musim ist vybavit k doktorom
a potom na 2x prides vsetko ukazat a este treti krat tam pojdes az ta prijimu a to na testy na drogy....ale ja by som tam siel aj 50x velmi v pohode personal
kapitan píše:Myslím, že ak si niekto podá žiadosť ešte vo štvrtok (12.5.) a má zdravotný stav OK (teda hlavne oči a zuby), tak v pohode stíha ešte súčasné výberko. Stotožňujem sa - kolegovia v KE sú ozaj profíci.
Vincenzo píše:take ma netrapizuby som uz dva roky nemal pokazene a prehliadku som absolvoval pred dvoma tyzdnami kedze som si do armady vybavoval papiere
ale mna zaujima ze preco su tak dolezite zuby
kapitan píše:Dôležitý je celkový zdravotný stav, ale ....
Všetky ostatné vyšetrenia sú vo svojej podstate žiadateľom neovplyvniteľné - jedine zuby áno. Ak človek nebol 15 rokov u zubára, tak ten mu asi ťažko odklepne spôsobilosť ak má nejaké kazy, alebo komplikácie. A to sa ťažko opravuje počas prebiehajúceho výberka.
prco217 píše:Ahojte
a co ked som bol včera u zubarky a mam este 2 kazy tak ma tam nezoberu?? alebo staci len papier ze mam tento rok preventivnu prehliatku
dakujem za odpovede
zufzufmeister píše:Ako je to v prípade, ak by vojak z rodinných dôvodov žiadal o premiestnenie do iného útvaru, bližšie k bydlisku, napr. aby mal možnosť dochádzania za rodinou, ak má napr. malé dieťa? Prihliada sa na to? V prípade, že by bolo voľné miesto, tam kde žiada premiestniť, ako sa potom postupuje?