TONO píše:Doplňujú. Teraz v apríli nastúpili prvý adepti na výcvik![]()
Počkaj si na ďalší termín.
Výberové konanie je "na spadnutie". Predpokladám, že už tento týždeň. Včas budem avizovať na fóre.
TONO píše:Doplňujú. Teraz v apríli nastúpili prvý adepti na výcvik![]()
Počkaj si na ďalší termín.
kapitan píše:sme síce profesionálni vojaci non-stop, ale máme tiež koniec pracovnej doby.![]()
Nič sa však nedeje, počkajte si na vyhlásenie výberového konania a doporučuje najprv volať na skupinu personálneho doplňovania na Územnej vojenskej správe (bývalé Regrutačné stredisko). Bezprostredne po podaní žiadosti absolvujete predbežné lekárske vyšetrenie a keď tam nebude lekár, tak budete musieť prísť ešte raz a potom ešte raz z výsledkami od odborných lekárov. Jedným telefonátom ušetríte jednu cestu.
kickz píše:vdaka, akurat som sa pozeral a na prof. armada sk sa objavilo hned niekolko dnesnych ponuk, jedna z nich na kadet roty zakl vycviku, takze je cas pisomnosti dat dokopy, poslat to, a zacat sa fyzicky pripravovat
kickz píše:takze je tam lepsie ist osobne nez posielat zivotopis a ostatne veci pisomne?
kapitan píše:v každom prípane, nakoľko na nete nie sú zverejnené všetky potrebné tlačivá a vojaci Vám dajú aj zoznam dokladom, ktoré potrebujete k prijatiu (osvedčenia o vzdelaní, kópiu rodného listu, potvrdenia od predchádzajúcich zamestnaní a pod.)
Samozrejme, absolvujete aj zdravotnú prehliadky, kde Vám lekár dá zoznam potrebných vyšetrení.
TEDA JEDINE OSOBNE, AJ TAK SA TOMU NEVYHNETE.
Vincenzo píše:cize ked sa pridem informovat k vam nejaky pracovny den tak rovno absolvujem prehliatku ?
kapitan píše:absolvujete predbežnú prehliadku, potom Vám lekár dá zoznam vyšetrení, na ktoré Vám odošle obvodný lekár. Odporúčam vopred volať, aby náš lekár bol v práci. Inak by ste merali cestu dvakrát.
Vincenzo píše:aha, cize lekar je tam iba ak to dopredu oznamite? ja som si myslel ze je tam stale cely mesiac od zacatai prijimacieho konania az po koniec
kapitan píše:Lekár je tam spravidla celý týždeň, ale stačí nejaká služobná cesta, školenie alebo dovolenka musíte merať cestu ešte raz.
Rastislav píše:Zdravim tak sa potom stretneme na fyzickych, idem iba na fyzicke lebo minulym vyb. konanim som nepresiel....
Rastislav píše:fyzicke by spravil kazdy , nie su narocne poziadavky, skor dbaj na techniku jednotlivych cvikov ....kilky .hrudou celkom dole, lah sed nesmies hybat - nadvihovat panvou, lopatkami sa musis dotknut zinenky ...povedal by som davaj si pozor na kvalitu cvikov ako na kvantitu ..