Je možné vytvořit z manuálu AEG?*

Airsoftové zbraně a munice
GO-YA-THLA
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 13
Registrován: sob 22 bře, 2008 8:44
Bydliště: Košice, Slovenská republika
Kontaktovat uživatele:

Je možné vytvořit z manuálu AEG?*

Příspěvekod GO-YA-THLA » stř 26 bře, 2008 18:57

salve, nikdy ma to netrápilo, no dnes mi bola polozená otázka : ...da sa z manualu urobit AEG alebo plynovka ??? fakt som to nikdy neriesil, preto si nechám aj ja poradit od skusenejsich...

Sonny
Četař
Četař
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 13 zář, 2007 19:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sonny » úte 1 dub, 2008 21:02

Tak možná, ale velice možná, by to i šlo. Podmínkou by bylo to, že bys byl hooodně zručnej řemeslník a i potom si myslím, že by tě to vyšlo ještě možná dráž, než kdyby sis to koupil. Ovšem možný je všechno a za tu chvíli, co to dělám jsem viděl už tolik "podivností", že bych se tomu nedivil, kdyby se ti to nějakým zázračným způsobem povedlo. Pokud jo, tak bych na to byl docela zvědavej.

GO-YA-THLA
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 13
Registrován: sob 22 bře, 2008 8:44
Bydliště: Košice, Slovenská republika
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod GO-YA-THLA » stř 2 dub, 2008 9:07

Sonny píše:Tak možná, ale velice možná, by to i šlo. Podmínkou by bylo to, že bys byl hooodně zručnej řemeslník a i potom si myslím, že by tě to vyšlo ještě možná dráž, než kdyby sis to koupil. Ovšem možný je všechno a za tu chvíli, co to dělám jsem viděl už tolik "podivností", že bych se tomu nedivil, kdyby se ti to nějakým zázračným způsobem povedlo. Pokud jo, tak bych na to byl docela zvědavej.
dikes za radu, no na nic podobne sa nechystam, len jedneho clena nasho teamu zacala trapit tato myslienka :-))) hoci je majitelom dlheho AEGcka, aj tak mu neda tento problem spavat :-)))

skret
Rotný
Rotný
Příspěvky: 80
Registrován: čtv 29 kvě, 2008 17:24
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skret » čtv 29 kvě, 2008 18:26

teda nechtěl bych vám kazit iluze ale jesti jste někdy měli rozebraný AEG-čko a manuálku, tak každá(aš na vzduchovej píst na pružině)pracuje na jinym principu...nehledě na to že AEG-čka spoušť mačká elektronickej spínač kterej roztáčí motor,u manuálky uvolňuje pružinu.
já sem se zatím nejdál dostal k tomu že jsem mechbox z AEG-čka vymontoval a použil do modelu lodi, do děla řízený na dálku(RC).
i když už sem vyděl podobnej hybrid muj názor je že z AEG-ška manualku neudělate a ani naopak....ale klidně to zkuste ...budu vám fandit...

DC
Podporučík
Podporučík
Příspěvky: 1138
Registrován: čtv 17 srp, 2006 18:22

Příspěvekod DC » ned 1 čer, 2008 10:03

no musel bys ten manuál celej vykuchat,motor do pažby,určitě bys musel hodně pájet a řezat. Fakt se to nevyplatí, navíc manuály to je jenom plst,kdežto AEG je kov,tkaže mit plastový AEG nevim nevim :)

Sonny
Četař
Četař
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 13 zář, 2007 19:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sonny » ned 1 čer, 2008 18:19

skret píše:.....


No tak jasný, nicméně jsem zastáncem teorie, že pokaždý, když se ti zdá něco "nemožný" tak příjde nějakej "blbec" a udělá to :D

skret
Rotný
Rotný
Příspěvky: 80
Registrován: čtv 29 kvě, 2008 17:24
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skret » pon 2 čer, 2008 18:16

jasně...sem jeden z nich.... :D
Nejsem militarista...já sem modelář....a na tom si stojim...

Uživatelský avatar
Duke
Správce fora
Správce fora
Příspěvky: 2738
Registrován: čtv 20 črc, 2006 20:43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » pon 2 čer, 2008 20:24

skret píše:jasně...sem jeden z nich.... :D


Ty si prdlačka když si dal maturitu. :lol:

Uživatelský avatar
Dranel
Četař
Četař
Příspěvky: 30
Registrován: sob 27 pro, 2008 21:58

Příspěvekod Dranel » sob 17 led, 2009 17:25

Tá já zas jednou přemýšlel trochu opačně. Jestli by nešlo udělat něco, když by došla baterka v AEG, že by se dalo střílet jako z manuálu... zatím mě nic nenapadlo 8)
Končím s airsoftem a prodávám: AČR, US, ACU, MOLLE, ESS, M4

DC
Podporučík
Podporučík
Příspěvky: 1138
Registrován: čtv 17 srp, 2006 18:22

Příspěvekod DC » sob 17 led, 2009 20:51

můžeš použít kličku a natahovat ozubený kola kličkou. Západka zpětnýho chodu to zasekne,takže to natočíš :)

Uživatelský avatar
Denny_PiBtl144
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 114
Registrován: sob 16 čer, 2007 12:50
Bydliště: Jablonec nad Nisou / Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Denny_PiBtl144 » čtv 22 led, 2009 0:17

hahahahah to je téma :) Z principu blbost.

Jinak zbraň v opačném způsobu se vyrábí, tuším že ji dělá firma King Arms a je to HK51.
Obrázek
Obrázek
http://pioniere.cz
a Bůh řekl kamenům: "Kameny, chcete se stát Pionýry?"
A jeden kámen odpověděl: "Ne, na to nejsme dost tvrdí!"

Uživatelský avatar
.D.e.L.e.T.e.
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 7
Registrován: pon 31 srp, 2009 18:11

*lol*

Příspěvekod .D.e.L.e.T.e. » úte 1 zář, 2009 12:56

No šlo by to ale je to hrozně velká píčovina ....musel by jsi se připravit na trošku větší peněžní útratu jelikož by jsi musel vyměnit všechny díly ... A pak je otázka kolik by jsi do toho vložil ... na díly 3 500-12 000 Kč.... A nebo si koupit rovnou nový AEG 950 - 22 000Kč což by bylo mnohem výhodnější :
Obrázek[/url]

Uživatelský avatar
-=Nuke][Tux=-
Podpraporčík
Podpraporčík
Příspěvky: 392
Registrován: úte 30 říj, 2007 11:24
Bydliště: Třinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod -=Nuke][Tux=- » úte 1 zář, 2009 17:03

je to možné..ale je potřeba spousta práce, zručnosti, a navíc, za ty finance, které do toho nahážete si koupíte 8 zbraní z číny s upgradem a ještě vám zbydou prachy na výměnu ožisek
Silesia - Schlesien - Ślůnsk - Schläsing - Slezsko - Śląsk...

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Montgomery
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Příspěvky: 164
Registrován: úte 23 pro, 2008 0:03
Bydliště: Lukavice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Montgomery » úte 1 zář, 2009 20:06

A co tohle

Kód: Vybrat vše

http://airsoft.cz/shop/product_info.php?cPath=176_1_240&products_id=2883
Smrt jednotlivce je tragédie, smrt milionu statistika.
O hranice se nejedná, o hranice se střílí. T.G.M
Každá válka vede k míru. Já

Uživatelský avatar
-=Nuke][Tux=-
Podpraporčík
Podpraporčík
Příspěvky: 392
Registrován: úte 30 říj, 2007 11:24
Bydliště: Třinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod -=Nuke][Tux=- » čtv 3 zář, 2009 16:51

Montgomery píše:A co tohle

Kód: Vybrat vše

http://airsoft.cz/shop/product_info.php?cPath=176_1_240&products_id=2883


no..v tomhletom máš klasický mecháč, akorát zbraň je uzpůsobená tak, že ji klidně můžeš natahovat ručně......prostě je to taková upgradovaná elekrika.....nikoli manuál překopaný do elektřiny na to bacha........
Silesia - Schlesien - Ślůnsk - Schläsing - Slezsko - Śląsk...


Obrázek

Obrázek

Obrázek


Zpět na „Airsoft - Zbraně a munice“