KOSOVO: Jednotky NATO pod těžkou palbou!

Zde můžete volně pokecávat o všem možném.
Nagumo
Četař
Četař

Příspěvekod Nagumo » pon 17 bře, 2008 12:03

Kód: Vybrat vše

http://azpravy.atlas.cz/svet/153532-kosovo-jednotky-nato-pod-tezkou-palbou.aspx

Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » stř 21 kvě, 2008 17:35

Taky se to hodí ke Kosovu tak přikládám:

Vláda uznala nezávislost Kosova, lidovci byli proti

http://aktualne.centrum.cz/~~cook~kruzik.m/domaci/politika/clanek.phtml?id=605961&sym-ok=2480#anketa-2480

Sonny
Četař
Četař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sonny » čtv 29 kvě, 2008 13:22

Tak když už to "Kosovo", jak to vidíte vy, lidi tady z fóra, znalí politiky a světového dění? Samostatné Kosovo - ANO či NE? A proč?

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » čtv 29 kvě, 2008 16:53

Nesouhlasim s tim jak to někteří lidé přirovnávají k Československu v roce 1938. V Jugoslávii byla občanská válka a genocida. Lidé se přesídlili a tím si jsou ještě dál.
Takže jsme pro to, aby se Kosovo odtrhlo od Srbska
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.
Obrázek
Obrázek
Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!

Sonny
Četař
Četař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sonny » ned 1 čer, 2008 18:13

To si děláš pr..l?!! ..... No, dobře, taky názor. Jenom ale si představ, to si jako můžu taky vyhlásit jen tak samostatnost? Víš vůbec kolik se tímhle poruší mezinárodních úmluv? Dobře, ale ptám se: Když se několik států, myslím tím států, které určují běh dnešního světa, na něčem domluví, není tak trochu paradox, když některé z nich tuto dohodu poruší? Nevím sice kde bydlíš, ale představ si, že příjde několik floutků (lidí, kteří se sem přistěhovali z cizí země) a začnou tě vyhazovat z tvého domova, podotýkám násilně.
Dle tvého názoru je to správné? (já osobně jsem striktně proti samostatnému Kosovu)

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » ned 1 čer, 2008 18:44

Jenže on isi tam jentak nepřitrajdali. Žili tam celé generace a pak začla občanská válak a genocida. Všichni se začli navzájem vraždit.
To ja jak kdyby si chtěl být ve společném státě s Němci, kteří nás chtěli vyhaldit. Já s nima nechci být ani v EU a NATo, natož ve společném státě jak o to chceš v případě kosova
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.
Obrázek
Obrázek
Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!

Sonny
Četař
Četař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sonny » ned 1 čer, 2008 20:58

http://youtube.com/watch?v=sU_PzuJ1zMU&feature=related

Třeba ti to otevře.... možná jsi to už viděl. A navíc, jsou to Albánci na území slovanského státu. Tzn. tak jako tak přistěhovalci. A pak ještě: sudetský Němci tedy taky mají právo na naše pohraničí? Taky tam žili po generace, nemýlím-li se.

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » ned 1 čer, 2008 21:08

Sudety chtěli odtrhnotu Němci, sudetští němci začli dělat problémy až při masivní podpoře z německa.
Chceš začít válku s Polskem, kde sme taky měli rozsáhlé území?
Ne že bych nebyl rpo silný český stát, ale na to nemáme. Stejně tak Srbové nemají na to si udržet Albánské území, když je nestihli vyvraždit.
Obrázek
Obrázek

Sonny
Četař
Četař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sonny » stř 4 čer, 2008 16:38

Ne, to nesouhlasím. Srbové mají na to aby si Kosovo udrželi, jenomže by jim nesměla stát v cestě OSN, slavný poťachtaný NATO a další z těchto "mírotvůrců". A další věc, co jsem říkal už je skoro tady, neboť včera (myslím) vyhlásili greepeace na slavné kótě v Brdech svůj stát právě po vzoru Kosova - Peaceland.

WildcatCZ
Redaktor

Příspěvekod WildcatCZ » stř 4 čer, 2008 16:50

Sonny píše:A další věc, co jsem říkal už je skoro tady, neboť včera (myslím) vyhlásili greepeace na slavné kótě v Brdech svůj stát právě po vzoru Kosova - Peaceland.

já bych Peaceland uznal, ale zároveň bych s nima nechal uzavřít hranice. Za tři týdny by stačilo jen posbírat mrtvoly a znovu ho přičlenit k ČR :)

Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » stř 4 čer, 2008 17:42

WildcatCZ píše:já bych Peaceland uznal, ale zároveň bych s nima nechal uzavřít hranice. Za tři týdny by stačilo jen posbírat mrtvoly a znovu ho přičlenit k ČR :)

No jenom jestli by si nedomluvili z venší letecký zásobování. :lol:

DC
Podporučík
Podporučík

Příspěvekod DC » stř 4 čer, 2008 19:54

WildcatCZ píše:já bych Peaceland uznal, ale zároveň bych s nima nechal uzavřít hranice. Za tři týdny by stačilo jen posbírat mrtvoly a znovu ho přičlenit k ČR :)

+

Duke píše:No jenom jestli by si nedomluvili z venší letecký zásobování. :lol:

Víte,co bych udělal já ?(jen mě sere,že nemam auto):Vzal bych pár lidí,odjel na brda a totálně jim tma rozmlátil držku. jejich stát, jejich problémy. Obsadil bych jim to tam,vykopal je odtamtud nebo bych znádilnil ženy a muže zavřel do sklepa. jejich stát,jejich právo,jejich policie,jejich ochrana. PČR nemůže přijet do cizího státu. Ale protože to je nereálný,tak bych jim pořádně nabušil. :)

Zpět na „Volný pokec“