Profesionální voják a osobní život

Zde můžete volně pokecávat o všem možném.
poiuz
Vojín
Vojín

Profesionální voják a osobní život

Příspěvekod poiuz » ned 6 led, 2013 1:12

Zdravím, už nějakou tu dobu přemýšlím že se zaměřím na přijímací zkoušky k armádě ČR. V podstatě mi je jedno kolik budu vydělávat atd, chtěl bych to dělat pro svojí osobní radost z toho že pomáhá chránit mou vlast. Je jedna věc co mě odrazuje a to že mě můžou přesouvat po celý ČR. Že jeden rok bydlet v jednom městě, další rok bydlet zase v úplně jiném městě atd atd... Proto mě děsí to že bych přišel o známý, rodinu... Popřípadě těžko hledal přítelkyni. Proto bych se chtěl zeptat jestli tu má někdo s něčim podobným zkušenost. Zda se dá sloužit v armádě v jednom regionu kde bych mohl mít trvalé bydliště,barák atd.
Díky za odpověď :) :czech:

Duke
Správce fora
Správce fora
Kontaktovat uživatele:

Re: Profesionální voják a osobní život

Příspěvekod Duke » ned 6 led, 2013 1:47

poiuz píše:Zdravím, už nějakou tu dobu přemýšlím že se zaměřím na přijímací zkoušky k armádě ČR. V podstatě mi je jedno kolik budu vydělávat atd, chtěl bych to dělat pro svojí osobní radost z toho že pomáhá chránit mou vlast. Je jedna věc co mě odrazuje a to že mě můžou přesouvat po celý ČR. Že jeden rok bydlet v jednom městě, další rok bydlet zase v úplně jiném městě atd atd... Proto mě děsí to že bych přišel o známý, rodinu... Popřípadě těžko hledal přítelkyni. Proto bych se chtěl zeptat jestli tu má někdo s něčim podobným zkušenost. Zda se dá sloužit v armádě v jednom regionu kde bych mohl mít trvalé bydliště,barák atd.
Díky za odpověď :) :czech:

To, že tě můžou poslat kamkoli v ČR (a dál) neznamená, že tak činí každý rok, to by tam asi nikdo nevydržel...

Patrik Grega
Desátník
Desátník

Re: Profesionální voják a osobní život

Příspěvekod Patrik Grega » pon 7 led, 2013 21:44

V armáde se nebydlí v kasárnach ? Myslím že ano . Nevím protože nemám s tým skúsenosti .
Armáda zpátky láka , domov pro vojáka .
To nie je tak, ako vo filme býva
Že hlavný hrdina má sedem životov
Ja som mal jeden a zhasla ho mína
Čo som vám hovoril, mína je sviňa

Obrázek

Zpět na „Volný pokec“