ST RPG STFA

Marzo
Vojín
Vojín

ST RPG STFA

Příspěvekod Marzo » pát 30 led, 2009 11:06

Zdravim Vas,

asi povacina z vas nevie co ten nazov hovori a preto mensia vysvetlivka:

Podstatou RPG je, ze hrac prebera identitu svojej postavy, vzije sa do jej myslenia a mentality. V principe ide o to, ze veskere veci, co vidite, myslite nebo hovorite, napisete do logu, ktory potom vlozite do patricneho miesta, kam patri. Aby i druhy mohli na zaklade vase myslienky a textu pokracovat a tym tak spojili svoju fantaziu a vytvorili zaujimave prostredie = hru.

STFA - jedna sa o nazov vyvodeny z Star Treku a preto, cela hra sa bude specializovat na Star Trek, ale nie kazdy samozrejme nesleduje od malicka star trek, napr. ani ja som toho moc nevidel a necital a pritom hravam tuto hru nielen kvoli ST ale kvoli tej atmosfere a kvoli tomu, ze v scifi RPG sa da vytvorit velmi vela veci a fantazia vam dovoluje ist stale dalej a dalej.

Ak uz niektori ludia maju skusenosti s Star Trekom a mozno i nejakymi RPGkami, ste velmi vitani. No ti, co vobec nemate sajnu o ST a RPG a mali by ste chut spoznat neco nove!! Tak vas 2nasobne uvitam a poucim o vsetkom.

Ako hovorim, neni to nic zlozite a i prosty clovek (napr. ja) to dokaze hrat, ak mu vsak ide o RPG hru.

Kód: Vybrat vše

Kontakt na hru: http://stfa.trekkies.cz
kontakt na mna: marzo2k@gmail.com

Dakujem za vas cas

S pozdravom

Marzo

Zpět na „Hry“