Hearts of Iron
- Michal Kroužek
- Šéfredaktor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem při kampani 1941 za Brity udělal z Chorvatů lotkový stát a nechal sem němce, aby je anektovali. Jednotky, které mi chorvati dali jako expediční a byly na mém území se změnily v britské divize
Naposledy upravil(a) Michal Kroužek dne čtv 26 úno, 2009 9:15, celkem upraveno 1 x.
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.

Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!

Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!
- Michal Kroužek
- Šéfredaktor
- Kontaktovat uživatele:
Jen sem po té příhodě s Irákem zkoušel jak to funguje. Původně sem se tam vylodil, kvůli útoku na Bulharsko, abych ho vyřadil z války, a tak sem to rovnou vyzkoušel.
Moc mi to teda nepomůže, protože rusové, kteří se předtim furt solidně drželi jsou už za uralem. Sem si nevšim, že se jim zhroutila fronta a němci se teď ženou na Bagdád.
Moc mi to teda nepomůže, protože rusové, kteří se předtim furt solidně drželi jsou už za uralem. Sem si nevšim, že se jim zhroutila fronta a němci se teď ženou na Bagdád.
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.