Dobrej, mám otázku ohledně Leopardu jedničky, nevíte, která z větších armád aktivně používá tento tank??
Díky moc.
Leopard 1
Re: Leopard 1
Záleží co bereš jako větší. Z nich asi Turecko (skoro 400) a Brazílie (cca 380). Jinak Řecko jich má asi přes 500, čímž je jejich největším současným uživatelem. Ale v rámci odprodeje přebytků jich je dost ještě v několika zemích.
Díky moc, ptal jsem se proto, že dělám do modelů a náhodou jsem dostal Leopard jeničku. Dělám "what if" moderní evropský konflikt se zasazením cca do současnosti, tak mi jenom zajímalo, kam bych ho umístil, protože na BW je starý, na benelux nemam figurky... Možná nakonec udělam nějaký mini dio na Bosnu a dam ho tam v barvách unprofor... Ještě jedno díky moc
- Michal Kroužek
- Šéfredaktor
- Kontaktovat uživatele:
Pak sem kdyžtak dej fotky diorama
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.
Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!
Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!
- Michal Kroužek
- Šéfredaktor
- Kontaktovat uživatele:
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.
Leopards for Ukraine: Scrap or Wunderwaffe?
Ukrajina dostane 30 tanků Leopard 1 v rámci nového balíčku pomoci z Německa.