Diskuze
- -=Nuke][Tux=-
- Podpraporčík
- Kontaktovat uživatele:
-=Nuke][Tux=- píše:bože!! to snad né!! 5 letadel na letišti i když jsem kolem letišť nechal vybudovat protileteckou obranu!! ach jo!!!!
nyní jsem se vážně naštval, vybombarduju Varšavu.
To sou polský ztráty, ne tvoje (nebo jsem slepej a nevšim sem si chyby)
Už 27. srpna byly všechny bojový letadla přesunuta na polní letiště, jejichž polohy neznáte. Klasický letiště sou u každýho většího města (Varšavy, Lodž, Krakov, Lvov) ale sou na nich jenom letadla v opravě a nebo civilní.
- Darken222
- Štábní rotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k "vysoké aktivitě" Polské armády (ano to se týká tebe Duku ), oznamuji že zítřejším ránem počínaje jsem týden na dovolené (potřebuju pročistit hlavu), tady nebudu přítomen abych vedl 4. armádu, jak to tak ale vypadá tak je to stejně jedno jelikož to možná stihnu do doby než se Duke dokope k PJ-aktivitám. No nic jen jsem to oznamoval aby mě zase Duke nepranýřoval v informacích o bojišti.
- Montgomery
- Nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
- Michal Kroužek
- Šéfredaktor
- Kontaktovat uživatele:
Já dám svoje příkazy zítra.
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.
Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!
Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!