Psychotesty v PZ a v OS

Ozbrojené síly Slovenské republiky (předtím v letech 1993 - 2002 Armáda Slovenské republiky)
Fico
Vojín
Vojín

Psychotesty v PZ a v OS

Příspěvekod Fico » stř 10 říj, 2012 15:35

Dobry den,

hladal som podobnu temu, avsak nic som nenasiel, tak snad som hladal dobre. Psychotesty v OS SR mozem opakovat az po roku, to mi je jasne. Ale ako to je, ak som absolvoval v maji tohto roku psychotesty v policajnom zbore? Mozem sa zucastnit dalsieho vyberoveho konania? Problem je, ze v PZ neuviedli dovod neprijatia a teda ani neviem, ci som psychodiagnosticke vysetrenie absolvoval uspesne alebo nie ( i ked predpokladam, ze ak ma nepozvali na zdravotnu prehliadku, ktora mala nasledovat, tak som zrejme nevyhovel ). V kazdom pripade, testy su odlisne, preto pevne verim, zeby to nemal byt problem. Viete mi to niekto potvrdit?

Vdaka.

Alex
Vojín
Vojín

Re: Psychotesty v PZ a v OS

Příspěvekod Alex » stř 10 říj, 2012 19:01

Vôbec to nie je problém, mám to osobne odskúšané. Psychotesty v PZ sú oveľa rozsiahlejšie a ide o to aby si sa presne vtesnal do určitej tabuľkovej normy, akákoľvek vlastnosť naviac či aj pozitívna je prekážkou. V mojom prípade som vraj príliš ambiciózny v prípade môjho známeho mu bolo vytknuté vyššie IQ, vraj má ísť študovať a nie k PZ, takže zamietnuté... zatiaľ čo v OS sú testy orientované najmä na psych. odolnosť a správanie sa voči autorite. Psychotesty k OS som absolvoval po tých v PZ(7 dní) úspešne a bez problémov.

Bary
Vojín
Vojín

Příspěvekod Bary » stř 10 říj, 2012 19:44

Chalani ja by som sa chcel spýtať že či sú nejaké psychotesty z minulých výberových konaní na internete... ako myslím si že normálny človek ktorý rozumne uvažuje by cez tie psychotesty mal prejsť lebo som počul že práve na nich môže človek pohorieť :)

Alex
Vojín
Vojín

Příspěvekod Alex » stř 10 říj, 2012 19:58

Je toho neskutočne veľa variant, takže nemá zmysel sa tým zaťažovať a niečo vyhľadávať, podstatné je len uvádzať pravdu, lebo sa inak zamotáš a potom je problém...inak pohoda...

Bary
Vojín
Vojín

Příspěvekod Bary » čtv 11 říj, 2012 8:46

Díky moc za odpoveď a ešte jednu otázku sa chcem spýtať že či je pravda pri fyzických testoch že čím viac prekonáš tie normy ktoré musíš urobiť tak tým máš lepšie hodnotenie resp. to je tvoje plus pri konečnom hodnotení alebo je to jedno?

Fico
Vojín
Vojín

Příspěvekod Fico » čtv 11 říj, 2012 14:58

Alex, dakujem za potvrdenie, takze verim, ze nebudu ziadne problemy, ked sa pojdem hlasit.

Filthy124
Svobodník
Svobodník

Příspěvekod Filthy124 » čtv 27 pro, 2012 2:44

No to by zaujimalo aj mna tzaciatkom tohto roka som absolvoval psychotesty k PZ a nespravil som ich mesiac na to som bol v LM na vyberku do OSSR a tam som ich spravil dokonca excelentne osobne si myslim ze profesionalny vojak ma vacsi tlak ak je napriklad niekde v misii v zahranici a ma narocnejsie povolanie ako nejaky suflikant v PZ ...ale kazdopadne je to zaujimave a najzaujimavejsie je to ze v PZ sa z tych sedlakov s tebou nikto bavit nebude a nepovedia skutocny dovod preco ta nezobrali lebo ''nejsu povinni !!'' :D ...mozno si tie psychotesty aj spravil ale zobrali radsej tlacenku a ty nemas narok vidiet svoje vysledky ...a v OSSR mi prislo fer ked chalani ktori nespravili kazdemu psycholog vysvetlil preco na to nema :) v PZ som sa na psychotestoch stretol s arogantnym povyseneckym spravanim kdezto v LM bola na psychotestoch velmi uvolnena prijemna priatelska atmosfera a kazdemu kto chce ist k OSSR len vrelo odporucam si to vyskusat nie je to az take hrozne :) a osobne tam nepracujem a momentalne ani neplanujem sa hlasit znovu kedze vela veci nie je tak ako napriklad hovoria na pohovoroch a oni si vyberaju ludi ale tato praca uz straca na atraktivite nakolko sa setri skrta a podobne ale kazdopadne je to velka skusenost v zivote a hreje ma pocit ze na to mam .......a pre zaujimavost dozvedel som sa ze niektori ludia sa do PZ dostali az na 2 ci dokonca aj 3 krat ....cize to znamena ze dvakrat nespravis a raz spravis ....to je chore na hlavu situacia je aka je je vysoka nezamestnanost kedysi sa do PZ aj do OS ...robili nabory teraz sa robia vybery .....tolko moj nazor a moja skusenost :)

Zpět na „Ozbrojené síly Slovenské republiky“