Vstup do Armády SR

Ozbrojené síly Slovenské republiky (předtím v letech 1993 - 2002 Armáda Slovenské republiky)
J@red
Vojín
Vojín

zrak

Příspěvekod J@red » stř 5 pro, 2012 11:58

Dobrý deň

chcel by som sa teraz prihlásiť do armády na pozíciu strelca alebo guľometníka, mam vyštudovanú strednú školu s maturitou.
Chcem sa spýtať, som vysoký 200 cm a trošku pri sebe a do diaľky veľmi dobre nevidím je to problém?
a ešte sa chcem spýtať, platí sa niečo za lekársku prehliadku?

Za odpoveď ďakujem :)

alka28
Vojín
Vojín

Re: Vstup do Armády SR

Příspěvekod alka28 » stř 5 pro, 2012 13:55

Zdravím chcem sa opytat,mam 28rokov a som žena a chcela by som byt profesionalnou vojačkou. ?lol? ?lol?
Mám nejakú šancu,ked som z istých dovodov nedoštudovala ?red? strednú školu(chodila som na Zdravotnú ako všeobecná sestra no skončila som na začiatku 4 ročníka),po fyzickej stránke som na tom dobre za školu som sútažila v behu a skoku.dakujem za odpoved ?:-P ?lol?

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » stř 5 pro, 2012 15:56

Jednou z podmínek je:
- minimálne stredoškolské vzdelanie bez maturity,

Leda si jí dálkově dodělat. Ale to asi zase nestihnete, protože další podmínkou je:
- vek minimálne 18 rokov, v roku prijatia nesmie prekročiť vek 30 rokov,
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.
Obrázek
Obrázek
Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!

alka28
Vojín
Vojín

Příspěvekod alka28 » stř 5 pro, 2012 16:07

aha a ešte by som sa chcela spytat: že ked mam ukončene 3 roky zdravotnej školy (nemam maturu) a mam aj vysvedčenia a mam urobeny akreditovaný opatrovatelský kurz ku ktorému mám aj certifikat,aj tak nemožem? ?roll? Velmi pekne dakujem za odpoved
Naposledy upravil(a) alka28 dne stř 5 pro, 2012 16:43, celkem upraveno 1 x.

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » stř 5 pro, 2012 16:25

Tomu moc nerozumím. Buď jste školu úspěšně dostudovala a pak máte maturitu nebo výuční list, tady asi maturitu, a nebo jste jí nedokončila a pak nemáte ukončené středoškolské vzdělání jak požaduje armáda.

Většina potřebných informací je zde:
viewtopic.php?f=111&t=2501
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.
Obrázek
Obrázek
Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!

Tomáš12323
Vojín
Vojín

Příspěvekod Tomáš12323 » ned 16 pro, 2012 12:00

Chcel by som sa spítať aké su hlavné podmienky pre vstup do armády SR
Ďakujem

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » ned 16 pro, 2012 12:44

Stačí si přečíst téma Informácie ohladne vstupu do armady a posobenia v nej
viewtopic.php?f=111&t=2501

Popř. Výběrové řízeni a požadavky na jednotlivé funkce
viewforum.php?f=111

A další témata v této sekci označená jako důležitá nebo oznámení, které jsou navrchu.
Obrázek
Obrázek

Domčo
Vojín
Vojín
Kontaktovat uživatele:

Re: Vstup do Armády SR ako odstreľovač

Příspěvekod Domčo » stř 16 led, 2013 19:03

Chcel by som sa opýtať aké musím mať predpoklady na to aby som sa mohol stať odstreľovačom

Dernaar
Vojín
Vojín

Re: Co by jste tu chtěli?

Příspěvekod Dernaar » pon 18 úno, 2013 17:38

Ahojte volam sa Dominik s chcel by som vediet ze na aku školu mam ist ked sa chcem stať profesionálným vojakom SR ale radšej mam ist za vojaka bez vojenskej skoly nevem co sa mi oplatí viacej
Strednu skolu este teraz robim stavebnu s maturitou a uz od malicka som. sa nim chcel stat len som tomu este nevenoval taku pozornost a az teraz a chcel by som zistit ci mam ist na vysoku nebo hned za vojaka.
Som nizsej postavi asi tak 165 cm chudy trochu aj tak lenivy ale ak mi pomozete stymto tk svoj zivotny styl zmenim. som tu este novy a nejak sa tu neviznam ale ak by ste.mi stimto vedeli pomoct tak by som to ocenil ale piste mi na gmail leno sa tu este neviznam moj gmail je dernaar@gmail.com prosim piste mi tak ale.iba taky ktory maju stym aj svoje odzite skusenosti. A prepacte mi chyby ale pisem na.mobile

EDIT - Duke: Přeunuto z tématu ve volném pokecu. Čtěte kam to dáváte. :facepalm:

falcon772
Vojín
Vojín

Příspěvekod falcon772 » pát 1 bře, 2013 16:59

Zdravím.....mám 18 rokov , študujem na strednej škole práve maturujem. Takto , podal som si aj prihlášku na AOS ale viem že dostat sa na tú školu je vzhladom na počet uchádzačov trochu zložité . Ak by ma neprijali na akademiu mám v zálohe aj plán B ......kedže som si ešte stihol urobiť vodičák CE tak by som mal záujem aj o prácu vodiča v armáde ......Ale tu mám trocha obavi o výšku platu a to či sa môžem dostať ako vodič aj na neakú misiu napríklad do Afganistanu alebo Kosova ....Poradili by ste niekto ? Ďakujem

MaNo
Desátník
Desátník

Příspěvekod MaNo » úte 5 bře, 2013 14:36

Dobrý deň

chcel by som sa len spítať kedy budú mať prijatý uchádzači takzvanú prezentáciu (ktorá sa týka výcvikového strediska v Martine)? Či už náhodou nebola, tak sa radšej pre istotu informujem. Ďakujem

beky
Vojín
Vojín

Příspěvekod beky » čtv 11 dub, 2013 9:49

Zdravim

Včera som bol v prešove a som prešiel zdravotnou prehliadkou u doktora teraz čakam na list kedy sa budu konat fyzicke a psychotesty.
Moja otazka je že Včera mi povedali že si mam dať žiadost aj ako dostojnik kedže mam bakalara a tak hned na mieste mi vyplnili aj na dostojnika a aka je šanca že ma možu zobrat ako dostojnika? či je tam vobec šanca lebo jeden moj byvali spolužiak je v armade a mi vravel že nemam šancu ako dostojnik aby ma zobrali...
a podalšie su tam na dostojnika naročnešie psychotesty?

Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » pát 12 dub, 2013 18:44

aka je šanca že ma možu zobrat ako dostojnika?

Nějaké šance je vždycky. Vysokoškoláků se jim tam asi moc nehlásí. A jinak si nám o sobě nic nenapsal, tkaže ti těžko řekneme, jakou máš šanci.

a podalšie su tam na dostojnika naročnešie psychotesty?

Předpokládám že ne.
Obrázek
Obrázek

beky
Vojín
Vojín

Příspěvekod beky » ned 14 dub, 2013 9:17

Hmm nič som osebe nenapisal.. čo konkretne by som mal napisať o sebe?
Najviac mam obavy z psychotestov... nikdy som žiadne nerobil a niesom určiťe agresivny typ som skor priatelsky nekonfliktný, dobre sa mi pracuje v tíme, mam zasebou aj povinu vojensku službu. Fyzicke testy stoho si nerobim velku hlavu včera som si bol zabehat a za 10 min som zabehol 2300 m takže stym by nemal byť problem plus rad športujem.. Povodne som vyštudoval kuchara aj žiadosť čo mam ako podostojnik tak mam na kuchara a dostojnik mi dali preto lebo mam vysoku školu..

26lp26
Vojín
Vojín

Příspěvekod 26lp26 » úte 14 kvě, 2013 11:11

Dobrý deň, volám sa Matúš a chcel by som ísť na AOS, lenže je tu problém,že mal som plastiku krížneho väzu v kolene a podla lekárky v regrutačnom centre mám odklad až 2 roky. Nechcem tak dlho čakať. Existuje nejaký spôsob na to aby som mohol skorej vstúpiť do služby ? Nejaký papier od lekára že som zdravotne spôsobilý alebo niečo podobne, pretože to koleno už je plne funkčné a príde mi zbytočné čakať dva roky. Dakujem za odpoveď. :)

Zpět na „Ozbrojené síly Slovenské republiky“