MaximusMeridus píše:Ahoj jani. Keď som bol na výberovom v roku 2016 tak to bolo v poradí tak ako píšeš. Najprv v telocvični ide sed-ľah alebo zhyby, v prípade žien aj skok z miesta. Potom v exteriéri nasleduje beh 60m alebo člnkový beh a nakoniec ako posledná 12 minútovka. Kedy ideš na výberové konanie? Ak by ťa ešte niečo zaujímalo ohľadom výberového, tak rád odpoviem.
Zdravim, ja mam zopar otazok ohladom vyberoveho konania.
1. Aka je realne konkurencia na vyberovom konani? Na kolko bodov musim spravit fyzicke testy aby som mal realnu sancu na prijatie? Aspon priblizne, ake vykony tam ludia v priemere podavaju v jednotlivych disciplinach?
2. Ake dlhe su pauzy medzi jednotlivymi disciplinami na fyzickych testoch?
3. Je nevyhnutne dodat k ziadosti aj posudok v resp. hodnotenie z predchadzajuceho zamestnania? Kto mi napise hodnotenie, ked naposledy som robil vo firme s 500 zamestnancami pred nejakymi 6 rokmi a robil som tam len par mesiacov, takze mi je aj blbe tam ist pytat nejake hodnotenie, ked si ma tam ani nebudu poriadne pamatat

A posledne roky som bol SZCO...
4. na aku poziciu by si odporucil sa hlasit?
5. ako vyzera bezny pracovny den vojaka? V resp. ktore cinnosti zaberu najviac casu pocas prac. doby?
Vdaka za akukolvek odpoved od hocikoho kto ma realnu skusenost