Chcel by som sa stať odstrelovačom.

Ozbrojené síly Slovenské republiky (předtím v letech 1993 - 2002 Armáda Slovenské republiky)
Samuel
Vojín
Vojín

Chcel by som sa stať odstrelovačom.

Příspěvekod Samuel » úte 17 bře, 2015 15:28

Ahoj, mám 16 rokov. Od 8 rokov chodievam zo starým otcom na polovačky a som v nich celkom úspešný :) Od 12 chodím na bojové umenie konkrétne Thajský-box pri tom chodievam na air-soft a pain-ball a celkovo mám v oblasti kondičky,sily až veľmi dobre výsledky.. Veľmi ma to baví a hlavne chcem slúžiť našej vlasti! No problém je že ako strednú školu chodím na umeleckú, rodičia ma nechceli pustiť na ochranu. Myslíte že z týmto vzdelaním a "skušenostami" by som mal ísť na normálni výcvik alebo vysokú vojenskú?? Prosím normálne odpovede :) Ďakujem :)

Boricko
Svobodník
Svobodník

Re: Chcel by som sa stať odstrelovačom.

Příspěvekod Boricko » úte 17 bře, 2015 21:38

Nevidel si náhodou v poslednej dobe film Americký ostreľovač? Či si náhodou neostal z toho taký premotivovaný. ?lol?

Nie som si istý, ale myslím, že je potrebné hlásiť sa na pozíciu "strelec" a odtiaľ sa potom dá dostať k ostreľovačom, ale ako to ti už nepoviem, pretože neviem. No a čo sa týka výberu medzi normálnym výcvikom a vysokou vojenskou tak to je už v podstate na tebe. Ak máš dobré známy (1tky, 2jky) tak by som neváhal a skúsil výšku, ak nie tak normálny výcvik.

Zpět na „Ozbrojené síly Slovenské republiky“