Absolvovanie tesstov :Čo ďalej - rada

Ozbrojené síly Slovenské republiky (předtím v letech 1993 - 2002 Armáda Slovenské republiky)
Zetor70-77
Vojín
Vojín

Absolvovanie tesstov :Čo ďalej - rada

Příspěvekod Zetor70-77 » stř 2 dub, 2014 15:08

Dobrý deň, možno sa to tu už riešilo ale neviem to nájsť. Potrebujem poradiť. Absolvoval som psychické aj fyzické testy na AOS v Lipt. Mikuláši keďže som študent 4 ročníka strednej školy tak som si prihlášku na vysokú školu na AOS. Moja smola je tá že som psychotesty zvládol iba na úroveň pre prijatie za profesionálneho vojaka. Moje psychotesty neboli dostatočne správne na prijatie kadeta na AOS. Po psychotestoch som absolvoval fyzické testy kde som bol úspešny bez problémov. Moja otázka znie že či sa mi oplatí podať si žiadosť za profesionálneho vojaka. Viem že lepšie je mať vysokú školu a tak vstúpiť do armády ale keďže ja na inú vysokú nechcem ísť a rok čakať zase na novú prihlášku na AOS a pri tom sa tam hlási ročne cca 1000 ľudí je dosť riskantné. Čítal som všeličo možné čo sa týka profesionálneho vojaka ale chcel by som sa dozvedieť aká by bola moja kariéra po prípadnom prijatí. Po vyučení bude zo mňa elektrotechnik s maturitou tak či by mi to tiež mohlo pomôcť v mojej kariére ako profesionálny vojak. A ešte mám otázku že teraz mám čakať na oznámenie z AOS ktoré mi príde poštou alebo mám osobne podať novú žiadosť na výberove konanie za profesionálneho vojaka ? Za odpoveď vopred ďakujem a ospravdlňujem sa keď sa to už tu niekde riešilo ?wink?

Zpět na „Ozbrojené síly Slovenské republiky“