trvalé bydlisko vs. výkon funkcie

Ozbrojené síly Slovenské republiky (předtím v letech 1993 - 2002 Armáda Slovenské republiky)
Michal
Vojín
Vojín

trvalé bydlisko vs. výkon funkcie

Příspěvekod Michal » pon 8 črc, 2013 21:03

Dobrý deň, chcel by som sa v skratke opýtať.. Moje trvalé bydlisko je vo Zvolene, ale už dlhšie žijem v BA. Zvažujem nástup do armády, ale rád by som pôsobiť a vykonávať funkciu v BA. Dočítal som sa že "žiadosť" treba podávať v mieste trvalého bydliska. Tak ako teraz na to ... podať žiadosť vo Zvolene..respektíve v mieste trvalého bydliska a žiadať o funkciu v BA. A vôbec je takto reálne pracovať v armáde? Ďakujem za odpoveď! ?:-P

CombatMedic
Vojín
Vojín

Re: trvalé bydlisko vs. výkon funkcie

Příspěvekod CombatMedic » čtv 18 črc, 2013 18:20

Michal píše:Dobrý deň, chcel by som sa v skratke opýtať.. Moje trvalé bydlisko je vo Zvolene, ale už dlhšie žijem v BA. Zvažujem nástup do armády, ale rád by som pôsobiť a vykonávať funkciu v BA. Dočítal som sa že "žiadosť" treba podávať v mieste trvalého bydliska. Tak ako teraz na to ... podať žiadosť vo Zvolene..respektíve v mieste trvalého bydliska a žiadať o funkciu v BA. A vôbec je takto reálne pracovať v armáde? Ďakujem za odpoveď! ?:-P

No žiadost musis podat v krajskom regrutacnom stredisku,takze ak mas trvaly pobyt vo ZV,tak musis ist do BB.

Zpět na „Ozbrojené síly Slovenské republiky“