Funkcia vodič

Ozbrojené síly Slovenské republiky (předtím v letech 1993 - 2002 Armáda Slovenské republiky)
traker
Vojín
Vojín

Funkcia vodič

Příspěvekod traker » sob 10 zář, 2011 8:02

Zdravím,

chcel by som sa spýtať, čo všetko obnáša táto funkcia v armáde? Jedná sa tam čisto iba o prácu vodiča al. má vojak tejto funkcie aj iné možnosti/perspektívu? Čo všetko musí ovládať popri šoférovaní? Univerzál či len to zamerané čisto iba na vodiča? Aký je predpoklad rastu na tejto pozícií? Čo všetko sa dá dosiahnuť? Viem, že to bude niečo ako vodič T815 al. preprava nadrozmerákov a pod., ale čo ešte? Má povinnosti ako aj klasický vojak trebárs strelec? Či bude do smrti iba v nakladiaku a strelby a pod. nebudú v jeho právomociach a povinnostiach? Je možné byť prijatý ako ,,vodič" a vybudovať sa na vodiča OT al. niečo podobné :??: :??: :??:

Vďaka za odpovede. :salute:

Vincenzo
Rotný
Rotný

Re: Funkcia vodič

Příspěvekod Vincenzo » stř 14 zář, 2011 19:24

traker píše:Zdravím,

chcel by som sa spýtať, čo všetko obnáša táto funkcia v armáde? Jedná sa tam čisto iba o prácu vodiča al. má vojak tejto funkcie aj iné možnosti/perspektívu? Čo všetko musí ovládať popri šoférovaní? Univerzál či len to zamerané čisto iba na vodiča? Aký je predpoklad rastu na tejto pozícií? Čo všetko sa dá dosiahnuť? Viem, že to bude niečo ako vodič T815 al. preprava nadrozmerákov a pod., ale čo ešte? Má povinnosti ako aj klasický vojak trebárs strelec? Či bude do smrti iba v nakladiaku a strelby a pod. nebudú v jeho právomociach a povinnostiach? Je možné byť prijatý ako ,,vodič" a vybudovať sa na vodiča OT al. niečo podobné :??: :??: :??:

Vďaka za odpovede. :salute:

to ze ta zoberu za vodica neznamena ze nim musis byt :) mozno budes uplne nieco ine ako napr kamos co je v armade tak dostal sa do armady ako zenista a v iraku, kosove a na cypre jazdil ako vodic tatroviek + ma vodicak aj na odminovaci stroj a teraz v roznave ked je tak je kucharom :) cize tak nejak ...

6596
Vojín
Vojín

Re: Funkcia vodič

Příspěvekod 6596 » ned 21 črc, 2013 17:08

Zpět na „Ozbrojené síly Slovenské republiky“