Výberové konanie

Ozbrojené síly Slovenské republiky (předtím v letech 1993 - 2002 Armáda Slovenské republiky)
TONO
Rotný
Rotný

Příspěvekod TONO » čtv 31 bře, 2011 6:53

Bohužiaľ musím z niečoho žiť takže to zahraničie je nutnosť keďže v KE som už podal výpoveď a v OSSR zatiaľ niesom :roll:

Čo sa týka komunikácie dal som plnú moc rodičom kôli poštovej komunikácii a na telefón sa mi dovolajú aj do Čiech.
A samozrejme som ochotný pricestovať na výberové konanie, len mi išlo oto čím viac skĺbiť do jedného termínu.

Díky za odpoveď :twisted:
"Live for nothing or die for something" John Rambo :twisted: :lol:

Vincenzo
Rotný
Rotný

Příspěvekod Vincenzo » ned 8 kvě, 2011 16:56

TONO píše:Bohužiaľ musím z niečoho žiť takže to zahraničie je nutnosť keďže v KE som už podal výpoveď a v OSSR zatiaľ niesom :roll:

Čo sa týka komunikácie dal som plnú moc rodičom kôli poštovej komunikácii a na telefón sa mi dovolajú aj do Čiech.
A samozrejme som ochotný pricestovať na výberové konanie, len mi išlo oto čím viac skĺbiť do jedného termínu.

Díky za odpoveď :twisted:

bol si tam uz ? lebo ak nie tak uz to nestihas...a treba minimalne dve navstevy ako som bol ja :) prvu mi dala papiere na ustrednej a potom aj sestricka zakladne udaje povypisovala a dala mi papiere ktore tiez musim ist vybavit k doktorom :) a potom na 2x prides vsetko ukazat a este treti krat tam pojdes az ta prijimu a to na testy na drogy....ale ja by som tam siel aj 50x velmi v pohode personal :)

kapitan
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Příspěvekod kapitan » úte 10 kvě, 2011 13:36

Vincenzo píše:bol si tam uz ? lebo ak nie tak uz to nestihas...a treba minimalne dve navstevy ako som bol ja :) prvu mi dala papiere na ustrednej a potom aj sestricka zakladne udaje povypisovala a dala mi papiere ktore tiez musim ist vybavit k doktorom :) a potom na 2x prides vsetko ukazat a este treti krat tam pojdes az ta prijimu a to na testy na drogy....ale ja by som tam siel aj 50x velmi v pohode personal :)

Myslím, že ak si niekto podá žiadosť ešte vo štvrtok (12.5.) a má zdravotný stav OK (teda hlavne oči a zuby), tak v pohode stíha ešte súčasné výberko. Stotožňujem sa - kolegovia v KE sú ozaj profíci.
Ako vojak pôsobím už 19 rokov a mojim cieľom (samozrejme aj s kolegami) je vybrať najlepších uchádzačov do armády za banskobystrický kraj. Na všetky otázky ohľadom vstupu do ozbrojených síl SR veľmi rád odpoviem.

NAKOĽKO VAŠE OTÁZKY SA VÄČŠINOU OPAKUJÚ POUŽÍVAJTE VIAC FÓRUM AKO SS - POMÔŽETE AJ TÝM NESMELÝM

Vincenzo
Rotný
Rotný

Příspěvekod Vincenzo » úte 10 kvě, 2011 19:39

kapitan píše:Myslím, že ak si niekto podá žiadosť ešte vo štvrtok (12.5.) a má zdravotný stav OK (teda hlavne oči a zuby), tak v pohode stíha ešte súčasné výberko. Stotožňujem sa - kolegovia v KE sú ozaj profíci.

preco prave zuby musi mat clovek v poriadku ? :) mne logika dava sa skor zamerat na pluca, srdce a oci a nie na zuby a oci :) myslim si ze clovek aj s pokazenymi zubami dokaze robit to, co aj ten so zdravymi :)

Vendo
Svobodník
Svobodník

Příspěvekod Vendo » úte 10 kvě, 2011 21:20

myslim ze v case zdravotnej prehliadky musis mat zuby porobene, ziadne v strede prebiehajucej prace :P

Vincenzo
Rotný
Rotný

Příspěvekod Vincenzo » stř 11 kvě, 2011 4:57

Vendo píše:myslim ze v case zdravotnej prehliadky musis mat zuby porobene, ziadne v strede prebiehajucej prace :P

take ma netrapi ;) zuby som uz dva roky nemal pokazene a prehliadku som absolvoval pred dvoma tyzdnami kedze som si do armady vybavoval papiere :) ale mna zaujima ze preco su tak dolezite zuby :)

kapitan
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Příspěvekod kapitan » stř 11 kvě, 2011 8:21

Vincenzo píše:take ma netrapi ;) zuby som uz dva roky nemal pokazene a prehliadku som absolvoval pred dvoma tyzdnami kedze som si do armady vybavoval papiere :) ale mna zaujima ze preco su tak dolezite zuby :)

Dôležitý je celkový zdravotný stav, ale ....

Všetky ostatné vyšetrenia sú vo svojej podstate žiadateľom neovplyvniteľné - jedine zuby áno. Ak človek nebol 15 rokov u zubára, tak ten mu asi ťažko odklepne spôsobilosť ak má nejaké kazy, alebo komplikácie. A to sa ťažko opravuje počas prebiehajúceho výberka.
Ako vojak pôsobím už 19 rokov a mojim cieľom (samozrejme aj s kolegami) je vybrať najlepších uchádzačov do armády za banskobystrický kraj. Na všetky otázky ohľadom vstupu do ozbrojených síl SR veľmi rád odpoviem.

NAKOĽKO VAŠE OTÁZKY SA VÄČŠINOU OPAKUJÚ POUŽÍVAJTE VIAC FÓRUM AKO SS - POMÔŽETE AJ TÝM NESMELÝM

Vincenzo
Rotný
Rotný

Příspěvekod Vincenzo » stř 11 kvě, 2011 14:12

kapitan píše:Dôležitý je celkový zdravotný stav, ale ....

Všetky ostatné vyšetrenia sú vo svojej podstate žiadateľom neovplyvniteľné - jedine zuby áno. Ak človek nebol 15 rokov u zubára, tak ten mu asi ťažko odklepne spôsobilosť ak má nejaké kazy, alebo komplikácie. A to sa ťažko opravuje počas prebiehajúceho výberka.

noo aj to je pravda, tak som sa nato nehladel ;) tam aspon ukaze sa ci sa clovek vie o seba aspon starat alebo nie :)

prco217
Četař
Četař

Příspěvekod prco217 » sob 28 kvě, 2011 16:26

Ahojte

a co ked som bol včera u zubarky a mam este 2 kazy tak ma tam nezoberu?? alebo staci len papier ze mam tento rok preventivnu prehliatku
dakujem za odpovede

lamzor9
Svobodník
Svobodník

Příspěvekod lamzor9 » ned 29 kvě, 2011 10:11

neviem ti povedat .. ale asi nie .. v tych papieroch je napisane ze musis mat chrup v poriadku (sanovany). A to ze si mal prehliadku urcite nestaci.
Využívám svojí minulost pro lepší budoucnost a žiju dneškem.

kapitan
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Příspěvekod kapitan » ned 29 kvě, 2011 20:29

prco217 píše:Ahojte

a co ked som bol včera u zubarky a mam este 2 kazy tak ma tam nezoberu?? alebo staci len papier ze mam tento rok preventivnu prehliatku
dakujem za odpovede

záleží ako to zubár napíše - teda záver musí byť, že chrup je ošetrený. u posudkového lekára sa Vám už nikto do úst pozerať nebude.

zufzufmeister
Desátník
Desátník

Příspěvekod zufzufmeister » pon 30 kvě, 2011 14:57

Ako je to v prípade, ak by vojak z rodinných dôvodov žiadal o premiestnenie do iného útvaru, bližšie k bydlisku, napr. aby mal možnosť dochádzania za rodinou, ak má napr. malé dieťa? Prihliada sa na to? V prípade, že by bolo voľné miesto, tam kde žiada premiestniť, ako sa potom postupuje?

kapitan
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Příspěvekod kapitan » úte 7 čer, 2011 7:24

zufzufmeister píše:Ako je to v prípade, ak by vojak z rodinných dôvodov žiadal o premiestnenie do iného útvaru, bližšie k bydlisku, napr. aby mal možnosť dochádzania za rodinou, ak má napr. malé dieťa? Prihliada sa na to? V prípade, že by bolo voľné miesto, tam kde žiada premiestniť, ako sa potom postupuje?

odpoveď som Vám poslal cez SS

Rastislav
Desátník
Desátník

Příspěvekod Rastislav » sob 18 čer, 2011 13:54

Mám otázku , posledne vyberove konanie ktore este trva , trva presne do 30. juna???

Vincenzo
Rotný
Rotný

Příspěvekod Vincenzo » sob 25 čer, 2011 10:26

Rastislav píše:Mám otázku , posledne vyberove konanie ktore este trva , trva presne do 30. juna???
nic nekonci presne ;)

Zpět na „Ozbrojené síly Slovenské republiky“