as-jicinsko.vojsko.net nejde na FF

Vše co by bylo jinak nekompromisně smazáno.
DC
Podporučík
Podporučík
Příspěvky: 1138
Registrován: čtv 17 srp, 2006 18:22

as-jicinsko.vojsko.net nejde na FF

Příspěvekod DC » čtv 27 bře, 2008 17:14

když zadám adresu as-jicinsko.vojsko.net tak mi to hodí hlavní stránku vojska. Co jsem tak zjistil,nejsem jediný. Kde je pls chyba?

Uživatelský avatar
Duke
Správce fora
Správce fora
Příspěvky: 2741
Registrován: čtv 20 črc, 2006 20:43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » čtv 27 bře, 2008 18:39

Mě to funguje normálně. Mám FF 2.0.0.13 a regnul sem se tam. :lol:

DC
Podporučík
Podporučík
Příspěvky: 1138
Registrován: čtv 17 srp, 2006 18:22

Příspěvekod DC » pát 28 bře, 2008 21:24

jo vyřešeno. Mozilla mi tam sama dává www :shock:

DC
Podporučík
Podporučík
Příspěvky: 1138
Registrován: čtv 17 srp, 2006 18:22

Příspěvekod DC » úte 1 dub, 2008 17:19

no a teď nejde ani na IE. Bez www,načte to buďto prázdnou stránku nebo špatný SQL dotaz. Maximálně vyplnim méno a heslo a dám přihlásit a prázdná stránka :o

Uživatelský avatar
Duke
Správce fora
Správce fora
Příspěvky: 2741
Registrován: čtv 20 črc, 2006 20:43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Duke » stř 2 dub, 2008 13:52

Taky. Jakmile sem přihlášenej tak prázdná stránka. :lol: Zajímavej problém

the.max
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 11
Registrován: pon 29 led, 2007 17:40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod the.max » sob 5 dub, 2008 17:23

DC píše:jo vyřešeno. Mozilla mi tam sama dává www :shock:


To je naprostej nesmysl. existuje hafo webu ktery jedou na domene 3.radu a zadny www jako 4. rad neakceptuji.. ja sam taky pouzivam ff jiz nekolik let a nikdy se mi to nestalo. tohle by bylo navic i proti RFC.
Chyba bude mezi zidli a klavesnici.
Pryc s window$

DC
Podporučík
Podporučík
Příspěvky: 1138
Registrován: čtv 17 srp, 2006 18:22

Příspěvekod DC » sob 5 dub, 2008 19:04

už sem na to přišel: Když najedu na hlavní stranu,tak mi to hodí prázdnou stránku. Pokud se pohybuju v tématech,tak to jde. Takže je chyba v hlavní stránce

the.max
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 11
Registrován: pon 29 led, 2007 17:40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod the.max » sob 5 dub, 2008 19:12

doporucuju upgrade phpbb, popripade zkouknout konfiguraci
Pryc s window$

DC
Podporučík
Podporučík
Příspěvky: 1138
Registrován: čtv 17 srp, 2006 18:22

Příspěvekod DC » sob 5 dub, 2008 19:15

a dalším lidem:

tlumic (08:08 PM) :
heh ted se me nejde prihlasit na stranky ..omg
DC (08:08 PM) :
no
DC (08:08 PM) :
místo hlavní stránky ti to hodí prázdnou stranu,že?:-D
tlumic (08:09 PM) :
ne ..normal vse jde ale ja se prihlasim a oznacenej ze tam jsem je ale furt mam stranku bez prihlaseni

Uživatelský avatar
Michal Kroužek
Šéfredaktor
Šéfredaktor
Příspěvky: 4475
Registrován: pát 11 srp, 2006 20:15
Bydliště: Sezimovo Ústí, Česká Republika
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Michal Kroužek » sob 5 dub, 2008 19:24

Jo to přihlašování mi taky zlobí. Se taky konečně domluv s Ondrou jeslti nějak nezasahoval do fóra.
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.
Obrázek
Obrázek
Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!

Ondra
Vojín
Vojín
Příspěvky: 1
Registrován: ned 16 pro, 2007 15:26

Příspěvekod Ondra » ned 6 dub, 2008 19:54

vůbec netušim čim to já se v ničem nehrabal a najednou jeden den nejde s forum s připonou www to jsem chápal že asi někde problém když je to subdomena ale druhy den jak rana z čisteho nebe nejde první strana po přihlášení (teda nejde jen na některých uživatelých) tak se chci zeptat jestli jste v poslední době něco nenastavovali na vojsko.net kde by nám to mohlo pak skřípat
Airsoft - 6.speciální brigáda Jičín


Zpět na „Archiv - Forum“