Dobrý den,mám 17 ročného kamaráta a on sa mi zdoveril,že pred rokom ukradol z obchodu niečo,predavačka ho chytila a zavolala policiu,dali mu blokovu pokutu 15eur za kradez.On sa chce stat vojakom,ale ja som mu hovoril,že isto nemoze byt,ked toto urobil.Povedzte mi kto má pravdu,možu ho do armady vziat aj napriek tomu co urobil?
Ďakujem
Otázka
- Michal Kroužek
- Šéfredaktor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Otázka
- bezúhonnosť – preukazuje sa odpisom z registra trestov (odpis z registra trestov vyžiada za žiadateľa príslušná Územná vojenská správa)
Takže záleží jestli mu to tehdy napsali do rejstříku trestů. Ono se snad některé věci po čase vymažou. Myslím. V tomhle se nevyznám. Nejlepší bude před řešením žádosti o vstup do armády pořádat o výpis z rejstříku trestů, aby věděl jak na tom je.
Zbraně a vojenská technika a menší bratříček o airsoftu Airsoftmania.cz. Nově pak jsem i na Shinigami-san. Tam se věnuji civilnějším tématům.

Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!

Play Supremacy 1914, the free real-time strategy online games and the Browsergame of the Year 2009!