Prápor RCHBO

Ozbrojené síly Slovenské republiky (předtím v letech 1993 - 2002 Armáda Slovenské republiky)
Vladulilinko
Vojín
Vojín

Prápor RCHBO

Příspěvekod Vladulilinko » pát 8 čer, 2012 10:45

Ahojte, viem že sa tu chemici rozoberali trošku nižšie, ale moc som sa z tích informácii nedozvedel.

Absolvoval som STU BA, FCHPT, Chemické technológie. Mal by som záujem vstúpiť do armády, do chemickej jednotky. Pokiaľ viem, chemici sú v Rožňave. Chlapík par topic podomnou písal o nejakých 4 voľných miestach odmorovačov, no neviem to nikde na internete nájsť.

Ako je to prosím vás zo vzdelaním. Vyštudované chemické technológie - polymérne materiály by im vyhovovalo??? Aký je potom teda postup, ak by tam boli fakt voľné miesta. Regrutačné - a potom papierovačky a testy?? alebo najskôr treba reagovať poštou na pozíciu a oni by ma keď tak potom pozvali na regrutačné???

Vopred ďakujem...

Triana
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Re: Prápor RCHBO

Příspěvekod Triana » pát 8 čer, 2012 13:30

No tak v apríli je vypísané výberové konanie pre absolventov vysokých škôl, vypisuje sa raz za rok v tomto čase. Prídete do strediska personálneho doplňovania, ukážu vám miesta, na ktoré sa hľadá človek (tie si môžete pozrieť a sledovať aj sám na http://www.mod.gov.sk/vyberove-konania-do-os-sr/) a pokiaľ tam nebude vypísané tak si naň nemôžete podať žiadosť. Potom sa to dá spraviť tak, že si podáte na nejaké iné miesto, keď vás prijmú a uvolní sa na RCHBO miesto, tak oň prejaviť záujem. To či vás tam ale prevelia je neisté.

Vladulilinko
Vojín
Vojín

Re: Prápor RCHBO

Příspěvekod Vladulilinko » sob 9 čer, 2012 0:42

ďakujem za info, skúsim zájsť na regrutačné, uvidím čo mi povedia...

Zpět na „Ozbrojené síly Slovenské republiky“