Absolvent TUKE

Ozbrojené síly Slovenské republiky (předtím v letech 1993 - 2002 Armáda Slovenské republiky)
visna
Vojín
Vojín

Absolvent TUKE

Příspěvekod visna » pon 28 kvě, 2012 18:32

Zdravím,
chcem sa informovať ako to je so vstupom do armády.

Viem, že aktuálne prebieha výberove konanie http://www.vojak.mil.sk/22765/vyberove-konania-do-os-sr.php?mnu=2044, ale keďže som k danému dátumu ešte nebol absolventom. Štátnice som mal na TUKE odbor Multimediálne telekomunikácie až 22.05

Ako často sa konajú výberové konania?
Je lepšie čakať na výberové konanie alebo sa prihlásiť na obvodnom stredisku?

A ešte jedna otázka k zdravotnej spôsobilosti... nosím okuliare -0,5D a podľa toho čo som čítal nie je problém ak s nimi vidím to čo zdravý bez nich. Je to tak?

Triana
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Re: Absolvent TUKE

Příspěvekod Triana » úte 29 kvě, 2012 15:42

Tak výberové konanie pre absolventov vysokých škôl sa vypisuje raz za rok. Teraz bolo ukončené ku dňu 21.5.2012. Čiže žiadať o miesto treba keď vypíšu nové výberové konanie. Na výberové stredisko si pokojne môžete zájsť, podajú vám tam informácie a môžte sa popýtať na podrobnosti.
To sú malé dioptrie preto sa nemusíte obávať.

bnull
Vojín
Vojín

Re: Absolvent TUKE

Příspěvekod bnull » ned 30 zář, 2012 15:21

Dobrý deň

Absolvoval som 1. stupeň štúdia na TUKE odbor Informatika (predtým som vyštudoval SPŠ Elektrotechnickú PO odbor elektrotechnika) a následne chcem vstúpiť do armady SR. Mám taktiež čakať na výberové konanie, v ktorom je dôraz na absolvovanie VŠ? Vedeli by ste mi poradiť akým smerom by som sa mal v armade uberať, teda myslím zameranie,... ?

Ďakujem

Zpět na „Ozbrojené síly Slovenské republiky“