Pomoc pre Zdravotnikov

Ozbrojené síly Slovenské republiky (předtím v letech 1993 - 2002 Armáda Slovenské republiky)
matocetos
Svobodník
Svobodník

Pomoc pre Zdravotnikov

Příspěvekod matocetos » ned 17 dub, 2011 10:19

Dobry den. mal som 20 rokov som s Kosickeho kraju a som rok po maturite na Strednej zdravotnej skole, rok som pracoval ako osetrovatel v zahranici mam velky zaujem dostat sa do Armady SR. Viem ze moji kamaráti ktorý ukoncili Zdravotnú skolu pracuju ako zdravotnici v Armade, zaujimalo by ma ze co vsetko musim podstupit a kedy su pohovori a podobne.Momentalne som este v zahranici tak aby som stihol pisem uz teraz , Dva a pol roka som robil závodne silový trojboj, a momentalne chodim behavat uz pol roka cize kondicne sa nato citim, velmi rad by som pokracoval v mojej praxi ako zdravotnik cize prosim Vas o radu ako postupovat a co vsetko bude treba potrebne podstupit. Velmi pekne dakujem Martin

TONO
Rotný
Rotný

Příspěvekod TONO » ned 17 dub, 2011 13:30

A chceš nastúpiť ako zdravotník alebo neakú inú funkciu?
"Live for nothing or die for something" John Rambo :twisted: :lol:

matocetos
Svobodník
Svobodník

Příspěvekod matocetos » ned 17 dub, 2011 16:09

tak najskor ako zdravotnik...vy ste vojak?? potreboval by som co najviac informacii , lebo ako som spominal niesom doma tak aby som vedel ako sa zariadit...

TONO
Rotný
Rotný

Příspěvekod TONO » pon 18 dub, 2011 11:45

Tuna sú všetky informácie ohľadom ponúkaných miest v OSSR, Termíny požiadavky ktoré musíš splňať atď

matocetos
Svobodník
Svobodník

Příspěvekod matocetos » pon 18 dub, 2011 11:57

tak to som pozeral a neviem s toho vyjst, ja len potrebujem vediet kedy mam poslat tu prihlasku, s kadial ju dostat a co vsetko je k tomu potrebne, lebo ako som spominal niesom doma tak aby som sa vedel podla toho zariadit..

TONO
Rotný
Rotný

Příspěvekod TONO » pon 18 dub, 2011 12:08

Musíš prísť na vojenskú správu, V KE to je na komenského vedľa tam je krčma Camridge :lol: a Technická univerzita. Prvé kolo musíš absolvovať tam do 13 mája. Treba tam ísť skor lebo ťa ešte pošlú ku lekárovy a povedia ti aké doklady potrebuješ.
Tak dojdi tak o týždeň skor.
Druhé kolo bude v Liptovskom Mikuláši

kapitan
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Re: Pomoc pre Zdravotnikov

Příspěvekod kapitan » pon 18 dub, 2011 19:23

matocetos píše:Dobry den. mal som 20 rokov som s Kosickeho kraju a som rok po maturite na Strednej zdravotnej skole, rok som pracoval ako osetrovatel v zahranici mam velky zaujem dostat sa do Armady SR. Viem ze moji kamaráti ktorý ukoncili Zdravotnú skolu pracuju ako zdravotnici v Armade, zaujimalo by ma ze co vsetko musim podstupit a kedy su pohovori a podobne.Momentalne som este v zahranici tak aby som stihol pisem uz teraz , Dva a pol roka som robil závodne silový trojboj, a momentalne chodim behavat uz pol roka cize kondicne sa nato citim, velmi rad by som pokracoval v mojej praxi ako zdravotnik cize prosim Vas o radu ako postupovat a co vsetko bude treba potrebne podstupit. Velmi pekne dakujem Martin

poslal som Vám SS :!:
Ako vojak pôsobím už 19 rokov a mojim cieľom (samozrejme aj s kolegami) je vybrať najlepších uchádzačov do armády za banskobystrický kraj. Na všetky otázky ohľadom vstupu do ozbrojených síl SR veľmi rád odpoviem.

NAKOĽKO VAŠE OTÁZKY SA VÄČŠINOU OPAKUJÚ POUŽÍVAJTE VIAC FÓRUM AKO SS - POMÔŽETE AJ TÝM NESMELÝM

matocetos
Svobodník
Svobodník

Příspěvekod matocetos » stř 20 dub, 2011 16:43

Dozvedel som sa ze zdravotnikov a prijimaju cely rok tak neviem co je natom pravdy...

kapitan
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Příspěvekod kapitan » čtv 21 dub, 2011 7:35

matocetos píše:Dozvedel som sa ze zdravotnikov a prijimaju cely rok tak neviem co je natom pravdy...

Globálne sa dá povedať, že nižší zdravotný personál prijímame počas celého roka. Všetko je však priamo závislé od potrieb ozbrojených síl SR. Teda, môže sa stať, že v nejakom výberovom konaní sa funkcia zdravotník neobjaví vôbec. Treba pravidelne sledovať:

Kód: Vybrat vše

www.profesionalnaarmada.sk

alebo

Kód: Vybrat vše

www.personal.mil.sk
Ako vojak pôsobím už 19 rokov a mojim cieľom (samozrejme aj s kolegami) je vybrať najlepších uchádzačov do armády za banskobystrický kraj. Na všetky otázky ohľadom vstupu do ozbrojených síl SR veľmi rád odpoviem.

NAKOĽKO VAŠE OTÁZKY SA VÄČŠINOU OPAKUJÚ POUŽÍVAJTE VIAC FÓRUM AKO SS - POMÔŽETE AJ TÝM NESMELÝM

roderika
Vojín
Vojín

Příspěvekod roderika » pon 14 lis, 2016 22:37

Chcem sa opýtať momentálne študujem mgr štúdium v odbore ošetrovateľstvo. Rok a pol pracujem na operačných sálach ako inštrumentárka. Už dlhšiu dobu rozmýšlam o práci vo vojsku. Aké su požiadavky na prijatie. Poprosím info. Ďakujem.

ujopetolm
Svobodník
Svobodník

Příspěvekod ujopetolm » úte 11 dub, 2017 10:55

Zpět na „Ozbrojené síly Slovenské republiky“